Beoordelingen van Mr. Sushi Amsterdam

Recente recensies

4.0
-
gisteren

Loempia’s waren koud en de sushi viel uit elkaar.

Debora
16 januari 2022

Altijd lekker!

YF
16 januari 2022

Twee uur gewacht op de bestelling, telefonisch niet bereikbaar etc.

Sibel serin
16 januari 2022

De sushibox was geplet waardoor niks smaakte zoals het zou moeten, de mayo van de ene rol was over alle rolls gegaan. Klacht ingediend bij de vestiging en die konden me enkel 20% korting op de VOLGENDE bestelling geven.

Aletta
15 januari 2022
Charlotte Raadsheer
15 januari 2022

De bestelling kwam ruim een uur later aan dan dat we de melding hadden gekregen dat de bezorger onderweg was. Toen de bezorger aankwam gaf aan dat zijn mobiel leeg was. Hij vroeg of hij binnen mocht komen om zijn telefoon op te laden. Dit vonden we niet professioneel. We hebben hem instructies gegeven hoe hij naar het volgende adres kon komen. De warme gerechten waren koud aangekomen en niet lekker meer. Waarschijnlijk omdat de bezorger er al een uur mee aan het rond rijden was zonder navigatie. De sushi was goed, maar de bezorging liet veel te wensen over.

Julie van Heijst
15 januari 2022

De gember die ik bijbesteld had en had betaald was niet geleverd. Kunnen jullie me dat bedrag terugstorten?

Simon
13 januari 2022

Beste sushi van Amsterdam. Super lekker!

De pont
12 januari 2022

Langer dan anderhalf uur gewacht. Gaan we niet meer doen.

Emilie
10 januari 2022
Too
10 januari 2022
Jesse
6 januari 2022

Er zat een stukje plastic in de gepaneerde garnaal…..

Willem Glazer
5 januari 2022

Eten was wederom voor de 3x keer te laat en koud geworden. Voorheen ging dit altijd goed, vaak gebeld maar werd mij gezegd dat het heel druk is. Denk dat ik niet meer laat bezorgen. PS: bezorgers altijd heel vriendelijk

Esther
4 januari 2022

Smakelijk en snel!

Don
3 januari 2022

Lekkere sushi en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Hermans
3 januari 2022

Goed eten. Vers. Prima verpakt. Op tijd bezorgd! Dank dank.

Onbekend
2 januari 2021

Heerlijke sushi

Lea
28 december 2021
Yvette Reisig
25 december 2021

Heel lekker

Amber
24 december 2021
nana
22 december 2021
Maud
21 december 2021

Eten wat zoals altijd top, maar bestelling helaas veel te laat bezorgd.

Nique
20 december 2021

Heerlijk gegeten en super service met een extra lekkere rol van Mr Shusi cadeau

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lea
19 december 2021

Altijd lekker en top

Daphne
18 december 2021

Heerlijk!

Liz
18 december 2021

De betere sushi van Amsterdam

Ties Heijdendael
17 december 2021

Ik had een code voor een gratis box c na 300 euro bij jullie besteld te hebben. Niet gebruikt maar hij deed het niet. Dat is wel echt een oplichterij dat die code niet meer werkt na 2 maanden. Ook is de wortel vervangen van geschraapt naar stukjes wat het echt minder lekker maakt.

Esmée
14 december 2021

Sushi viel tegen

C Boekhoudt
13 december 2021

Heb specifiek om sushi zonder sesam gevraagd ivm allergie. In een aantal stuks zat toch sesam.

Sofian
13 december 2021
Bakker
13 december 2021

De bestelling klopte niet, we hebben verkeerde producten ontvangen. Dat was wel heel erg jammer. Wat wel klopte wel wel lekker

Ruud
11 december 2021

Bezorging duurde zeker 45 min langer dan aangegeven zonder melding alle warme items waren zeer koud en slordig verpakt gebeld en er zijn nieuwe items bezorgd dat weer wel

J
10 december 2021

Bezorging duurde een eeuwigheid >2,5 uur . Warme eten was ijs koud.

Sana
10 december 2021

Advocado was bruin niet vers

Kenneth George
9 december 2021
Britt
7 december 2021

Heerlijke pokebowl en snel geleverd!

Julia caria
7 december 2021
Bente Schellekens
4 december 2021

Heb 2,5 uur op mijn bestelling moeten wachten, beetje lang vind ik zelf

Michiel Akerboom
4 december 2021

Eten zoals altijd lekker, bezorging duurde bijna 2 uur…..

Michael
3 december 2021

Bezorging was 1 uur en 20 minuten te laat.

Willemijn
2 december 2021

Altijd de beste sushi voor een goede prijs

Avdhesh dixit
30 november 2021

Please check the order mess-up, we ordered 7:12 pm, order reached 10 pm. Kids slept by eating bread etc. The delivery guy was soaked in water so we didn't said anything there. But never had such experience with you guys.

Hanane
30 november 2021

Sorry met alle respect maat mijn poke bowl bestond uit %70 mayonaise. Heb nog nooit in alle keren dat ik mr sushi heb besteld mn eten gewoon weg moeten gooien tot vandaag. Ik bestel voortaan wel mr sushi in amsterdam west want die weten wel hoe ze een poke bowl moeten maken. Of hoe ze kip teriyaki stokjes warm moeten aanleveren.

Lonneke
29 november 2021

De sushi was echt zo mega lekker! Vooral die met de geflambeerde zalm! Heeeeerliee. Dankjulliewel ❤️

Lisette Post
29 november 2021

Helaas was de bestelling 40 minuten te laat, terwijl we 3 uur van te voren besteld hadden. De gyozas waren koud. De rest was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Najlae
28 november 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aniek
28 november 2021

Hoi, Wij bestellen al heel lang bij jullie en zijn altijd tevreden, maar hadden vanavond een verkeerde bestelling gekregen. De karaage miste helaas. We hebben hier niet over gebeld omdat we jullie niet alleen hiervoor weer wouden laten terug rijden op een drukke zondag avond maar wou het wel even benoemen. Groeten, Aniek schwarte Aniekschwarte@gmail.com

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruscha Wijdeveld
27 november 2021

Eten kwam 2 uur later met koude loempia’s.

Cato
27 november 2021

Nooit mijn sushi gekregen en kon geen contact krijgen

Kees
27 november 2021

De warme gerechten waren steen koud. Levering, ondanks belofte dat het snel geleverd zou worden, duurde twee en een half uur!! Iedereen heeft honger gehad.

-
27 november 2021

Sushi was erg lekker! Ook goede prijzen. Heb wel twee uur op mijn bestelling moeten wachten. Dit was een uur langer dan de voorspelde bezorgtijd.

Lisa
27 november 2021

Sushi even lekker als altijd. Bezorging gaf alleen een rare nasmaak. Deze was 10 min. eerder dan de gewenste bezorgtijd en reageerde erg boos toen er op dat moment niemand was. Jammer.

Lauren
25 november 2021

bij bezorging waren de warme dingen niet geleverd. Toen gebeld en ik kreeg te horen dat mijn bestelling niet bij hun in het systeem stond dus dat ze niks voor mij konden doen en het niet nageleverd zou gaan worden. Na 4 keer bellen en de bevestiging van de bestelling(via hun eigen site) gestuurd te hebben kwam anderhalf uur later alsnog het eten maar het was inmiddels koud. In totaal 2,5 uur gewacht. Het was overigens ook geen mogelijkheid om geld terug te krijgen en de rest van de bestelling te annuleren. Vaak hier besteld maar dit was de laatste keer.

Lisette
25 november 2021
Rachida
24 november 2021
Wilanne
24 november 2021

18:30 besteld, 19:20 zou het aankomen. Uiteindelijk pas om 20:25 bezorgd. EEN UUR later dan gepland bezorgd en TWEE UUR na bestellen. Bij aankomst was alles wat warm moest zijn koud geworden en het gefrituurde eten was slap. Meermaals gebeld met de vestiging over de status van de bezorgd, op zich vriendelijk geholpen aan de telefoon maar geen enkele compensatie aangeboden uit eigen beweging. Gevraagd om terugbetaling van het volledige bedrag, gezien het eten koud en slap was. Ik wacht de reactie nog af. We bestellen vaker bij Mr Sushi en normaal zonder problemen maar dit was echt ZEER teleurstellend en ondermaats.

Kim Kaan
24 november 2021

We hebben in meerdere steden Mr. Sushi gegeten, maar in Amsterdam Zuid altijd de lekkerste gegeten. De personeel is ook altijd superlief! Zeker een aanrader!!

Martina
23 november 2021

Was weer heerlijk en vers. En heel snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rehatta
22 november 2021

De warme dingen waren gewoon koud! De gyoza en crispy salmon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ikky
22 november 2021

Heeerlijke sushi! Vette aanrader

Wail
19 november 2021

Super slechte service, we hebben uit elkaar gevallen sushi geleverd gekregen en de medewerkers tonen totaal geen begrip en accepteren geen oplossing. Service 0,00!

Chaima
18 november 2021

Heb nog nooit zo slechte sushi gegeten heb 150 euro aan sushi besteld wat helemaal uit elkaar viel. Kreeg geen fatsoenlijke oplossing! Zeer slechte service kom hier ook nooit meer terug!!

Leonie Heun
18 november 2021

Ontzettend snelle bezorging en super lekker!

jeroen meyer
16 november 2021
Sofia
14 november 2021

We expected to receive delivery after 45 min and we received it after 1.30h. Poor quality food and also warm dishes were cold.

W
13 november 2021
Do
9 november 2021

Minder vers dan gewend

Rutger
5 november 2021

Blijft top! Bestel wekelijks.

Fleur
3 november 2021

Het duurde bijna 2 uur voordat de sushi er was en had gefrituurde sushi, die smaakte heel droog en taai.

Odette
3 november 2021

Sushi zelf is lekker, maar heb 1,5 uur op bestelling moeten wachten. Warme producten waren dan ook koud. Dit gaf een enorme domper op wat een lekkere maaltijd had kunnen zijn. Bellen heeft weinig zin, want je krijgt te horen dat het door drukte lang duurt. Bezorger was vriendelijk, maar moest blijkbaar 5 bestellingen brengen waardoor het enorm lang duurde (40 min. na telefoontje dat het onderweg was). Zou ondanks de lekkere sushi niet nog eens bij mr. Sushi bestellen.

D
3 november 2021

Normaliter ben ik echt tevreden met mijn bestellingen, echter dit keer waren ze meer dan een uur later met bezorgen, vergaten ze mijn saus en kreeg ik koude gyozas.

Madelief
3 november 2021

Uiterst ontevreden over de bezorging. Na 1,5 uur gebeld of de bestelling onderweg was. Vriendelijk te woord gestaan door een meisje en vertelde ons dat de bezorger er al een tijdje onderweg was en dus zo zou komen. Na ruim 2,5 uur bestelling geannuleerd en stond de bezorger als nog op de stoep. Erg jammer.

Callum Aitken
2 november 2021

Took 2.5 hours to arrive and was bad quality for the price

Amy
1 november 2021

1.5 uur gewacht.. dat was erg vervelend. De sushi zelf is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lise Peters
1 november 2021

Bezorging duurde heel lang en er werd nergens aangegeven hoe laat ik het kon verwachten.. Maar de sushi was echt SUPER lekker. Ga hier zeker vaker bestellen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
31 oktober 2021

Altijd hele fijne service. Bestel hier graag. Vandaag echter 3,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. Net even te lang..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
31 oktober 2021

Te weinig soja saus, wasabi en gember, bestelling is niet te volgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ali
31 oktober 2021
Adriaan piët
31 oktober 2021

Bezorging en klantenservice was top, kwaliteit van sushi vond ik echter minder. Ook de soya saus had best een flauwe smaak. Alsof er water was toegevoegd.

Melanie
30 oktober 2021

Ander half uur gewacht op mijn eten.

Ih
28 oktober 2021

Helaas kloppen vaak de bestellingen niet. 2x geen saus gehad en nu geen zalm. Vervolgens een uur moeten wachten.

Mike
28 oktober 2021

Ik miste de stokjes en de soyasaus. Sommige stukjes vielen ook uit elkaar.

Sanne
25 oktober 2021

Eerder vandaag heb ik al een mail gestuurd over onze bestelling van gister via de site, maar ik zag dat ik zo een beoordeling kon plaatsen dus vandaar nog even via deze weg. Ik ben altijd super tevreden en bestel al jaren bij jullie vestiging. Wij hadden een (best grote) bestselling van €73. Hierbij kregen wij 2 paar stokjes en 1 klein flesje soja. Uiteraard was dit veel te weinig. Na een paar stukjes gehad te hebben vonden wij een lange haar IN een stukje sushi. Misschien kan u zich voorstellen dat hierna de etenslust weg was en wij hier niet meer van konden genieten. Ik vond het erg jammer, omdat ik mijn vrienden liet kennismaken met jullie sushi en daarvoor nog had gezegd dat dit de beste sushi is in Amsterdam Zuid om af te halen. Graag zie ik een reactie tegemoet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla Windig
23 oktober 2021

Sushi was heerlijk en ik ben blij dat ik nu eindelijk weet hoe de punten werken per restaurant.

Marianne
19 oktober 2021

Snelle bezorging van lekkere sushi, helaas wel edamame boontjes vergeten te leveren.

Xantha
19 oktober 2021

Lekker verse sushi!

Jim
17 oktober 2021

Helaas de soja saus vergeten erbij te doen

Donna
13 oktober 2021

Misschien de truffel mayonaise apart doen. Toen ik het een tijdje geleden bestelde was dat ook zo, dat is prettiger dan kan ik zelf beslissen hoeveel ik wil. Nu was het voor mij te veel en te machtig.

Mas
13 oktober 2021

Het eten was er super snel en was ook nog warm en HEERLIJK! Toppers

Emanuela Oppedijk
10 oktober 2021

Het was SUPER LEKKER.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Goed
10 oktober 2021

Alles naar wens en prima bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anon
9 oktober 2021

Dit is mijn nieuwe togo sushi restaurant. Ik vind de sushi hier heel erg lekker en de bezorging gaat snel. Ik zal snel weer hier bestellen :)

Gab
8 oktober 2021

Ik had een kortingscode gekregen in een pakket omdat ik net ben verhuisd en daar zat ook van mr. Sushi korting bij. Daarom besloot ik sushi te bestellen. Erg jammer dat mr. Sushi alleen ongeldige kortingscodes weg geeft! Ook vind ik de structuur van de sushi slecht viel bij elke hap uit elkaar en geven ze voor veel sushi weinig soja. Ongeldigekortingen weggeven zodat mensen er geen gebruik van kunnen maken en erg maar 1 klein bakje soja voor veel sushi voor 2 personen noem ik gewoon erg gierig. Bestel hier nooit meer.

Reactie van Mr. Sushi

Beste Gab, wat vervelend dat u niet tevreden was met uw bestelling. Zou u een e-mail kunnen sturen met uw klacht naar info@mrsushi.nl? Met vriendelijke groet, Mr. Sushi hoofdkantoor

Jeanny
6 oktober 2021

Lekkere sushi en fijne en snelle service!

Amiri
6 oktober 2021
I
3 oktober 2021

Is al de 2de keer dat de saus bij mijn pokebowl ontbreekt..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.S
2 oktober 2021

Hi mr.sushi ik bestel vaker bij jullie (ook op mijn oud adres in West) echt deze bestelling viel mij tegen. Helft niet opgegeten en last van mijn buik. Weet niet waar het aan ligt maar wilde het wel even kwijt. Nogmaals bestel vaker, maar dit keer viel de sushi echt niet goed helaas. Wilde het toch nog even kwijt. Mochten jullie de sushi nog willen 'testen'. Heb de helft nog hier liggen :)

Mel
2 oktober 2021

Altijd top kwaliteit. Een beetje jammer dat jullie toch geen teriyaki saus er bij geven gedaan terwijl ik hiervoor belde. Ik heb tenslotte bijna €200 aan sushi besteld, kom op!

jerlin
27 september 2021

bezorging duurde een uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
26 september 2021

Was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
26 september 2021

De bestelling stond keurig op tijd klaar. Zowel de standaard poke bowl als de door mij samengestelde waren uitstekend van smaak met verse ingredienten en lekkere rijst. Net als de vorige bestelling hebben wij er van genoten.

Hans Bouman
25 september 2021

Sushi was weer lekker. Alleen ontbrak de sashimi zalm.

Thomas
25 september 2021

Zo jammer dat er maar 1 heel klein bakje wasabi is geleverd, we hebben voor 2 personen vanalles besteld en dan moet je met zijn tweetjes uit zo een lullig bakje heen en weer schuiven.

Franka
24 september 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd, eten was wel 15 minuten later hoewel ik 2 uur van tevoren de tijd had doorgegeven.

Cynthia
23 september 2021

Zoals altijd..erg lekker Is het wachten waard

Vrouw
21 september 2021

1 woord: TOP

nana
20 september 2021

lekker sushi, thanks Mr.shusi

Lisette Post
14 september 2021

De gyoza waren lekker. De crispy chicken smaakte goed. Helaas waren de chicken yakitori stokjes erg lauw, bijna koud en was de kip in de de kerrie chicken rol erg taai. Zo taai en onsmakelijk dat we meer dan de helft hebben weggegooid. Het was gewoon niet vers..

Doutzen
14 september 2021

De sushi was heerlijk ! En heel snel bezorgd. Er is veel keus uit verschillende variaties die ik nog niet allemaal kende. Een goede ervaring om eens Sushi te bestellen bij mister sushi.

Kirstie Hubner
8 september 2021

Super vers & top zoals altijd, ik vond alleen dat er een overschot aan saus/mayonaise op zat. Dit mag van mij persoonlijk wat minder.

Sophie
7 september 2021

Er miste een deel van mijn bestelling helaas.

Reactie van Mr. Sushi

Hi Sophie, wat vervelend dat uw bestelling niet compleet was! Zou u een mailtje kunnen sturen met uw review naar info@mrsushi.nl? Ik hoor het graag!

GESKUS
6 september 2021

Het was niet meer warm en daardoor niet zo smakelijk meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bentvelsen
3 september 2021

Bezorging was erg goed en snel. Opzich redelijk goede prijs kwaliteit verhouding, alleen soms heeft de sushi wel verhoudingsgewijs veel rijst en vrij weinig vulling. Dat mag nog wel wat beter.

Jelmer
3 september 2021

Er bijna elke bestelling wel iets matig. Vandaag waren de boontjes niet te eten!

Sanne Draaisma
2 september 2021
Alessia Ciapponi
31 augustus 2021

Sushi besteld bij Amsterdam Zuid. Er zat een rups in de sojaboon. De reactie die we kregen was: Je kan een nieuw bakje met boontjes krijgen. Ik vind dit te belachelijk voor worden en wil graag een passende oplossing.

Nicole
26 augustus 2021
Sheryil
24 augustus 2021

Was erg lekker en vers. Hielden ook netjes rekening met mijn wensen.

Nan
21 augustus 2021

Heerlijke sushi op onze meiden avond!

Ashkan
19 augustus 2021
Tony
18 augustus 2021

Was heerlijk.

Nadia
9 augustus 2021

Geen klachten. Tevreden❤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
8 augustus 2021

Meer als een uur wachten, na bellen bleek het nog 35 minuten te duren. toen zelf op gehaald, bij thuis komst bleek de bestelling niet kompleet te zijn.. en niet alles gekregen tip voor me zelf betaald, wat een drama zonder enige excuses of compensatie van Mr. Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
8 augustus 2021

Weer heerlijke sushi + super snelle bezorging! Met een half uur was de bezorger er (A'dam Zuidas)

Anoniem
7 augustus 2021

We waren heel tevreden met onze bestelling. Heel lekker.

R.
6 augustus 2021

Niet warm. Kwaliteit veranderd, zoutige saus. Eerdere kwaliteit wel lekker.

Anoniem
5 augustus 2021

Weer erg lekker!! En supersnelle bezorging. Dank je wel!

nvt
31 juli 2021

Super verse en smaakvolle sushi!

Eva
31 juli 2021

Het was heerlijke sushi en het werd veel sneller bezorgd dan verwacht, ondanks dat het een zaterdag was! In het verleden hebben we daar nog wel eens problemen mee gehad maar die lijken nu dus opgelost!

Vanessa
30 juli 2021

Nieuwe vega scrimp sushi was super lekker! :-) Alleen de ei maki, niet heel veel smaak aan en norivel was beetje taai, moeilijk door te kauwen. Niet opgegeten. Bezorging is prima altijd.

Anoniem
30 juli 2021

Eerste keer Mr. Sushi besteld en aangenaam verrast! Alles was heel lekker, vooral de paling rol. Tot de volgende keer!

Roos
27 juli 2021

Dit was onze tweede bestelling in een jaar, maar nog steeds vonden wij de rijst te droog. Ook zijn de smaken minder lekker dan wij gewend zijn van andere sushi plekken. Uiteraard waarderen wij de moeite en de sashimi was wel lekker.

Rob
22 juli 2021

Zoals altijd goede kwaliteit en snel bezorgd!

Lois
21 juli 2021

Normaal gesproken erg enthousiast over de special rol van mr sushi. Nu was de beef er boven op helaas echt niet lekker

Michelle
18 juli 2021

Normaal erg tevreden over Mr. sushi. Alleen de sashimi is per bestelling anders. Ene keer echt grote stukken, andere keer mega klein vooral de tonijn.

Maria
17 juli 2021

Ik kreeg iets anders dan wat ik had besteld. Duidelijk nog gecommuniceerd wat ik wou en toch heb ik wat anders gekregen. Jammer

Luiza
15 juli 2021

Que quality was not the same from my previous orders, the fish was not tasting good. I usually have good experiences with Mr Sushi, but yesterday was not at all, and i am not sure if i am trying again soon.

Alona
14 juli 2021

De beste sushi van Amsterdam! Ik heb voedselallergieën en het team maakt altijd aanpassingen voor mij. Ik ben super dankbaar

Li
14 juli 2021

Bestelling kwam een uur te laat zonder excuses.

jeroen
10 juli 2021

De warme helft van de bestelling was vergeten, maar werd direct (15min) geleverd na reklameren

Anoniem
1 juli 2021

Poke bowl besteld. Erg lekker en precies op tijd bezorgd.

Pablo
1 juli 2021

Heerlijke sushi en snelle bezorging. De mini-loempia's waren zelfs nog te warm om direct te eten

Chloë Maessen
30 juni 2021

Er miste een sushirol

Alona
29 juni 2021
Ans
28 juni 2021

Sushi echt heerlijk en vers! Voor herhaling vatbaar. Ik had een warme hap besteld die zat er niet bij maar ik had een verkeerde box besteld en dat werd heel super opgelost dus top! Complimenten hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
27 juni 2021

Bestelling was minder dan gebruikelijk. Kwaliteit leek wat anders ten opzichte van ‘normaal’. Jammer

Lisanne
25 juni 2021

Heerlijk vers voor een leuke prijs waar studenten blij mee zijn!

Jeroen
22 juni 2021
Hans
21 juni 2021

Heel lekker! Vooral ook al de vegetarische varianten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mo
20 juni 2021

Heerlijke Sushi, snel en netjes bezorgd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
20 juni 2021

Beste sushi ever. Zo lekker. Niet onbelangrijk: ongelooflijk aardige medewerkers. Ze krijgen van mij een 10 plus.

Thomas
19 juni 2021

Zoals gewoonlijk is de kwaliteit goed en stabiele kwaliteit over een langere periode. Wat erg fijn was is dat er bij een bestelling hiervoor een vergissing was gemaakt (een ander product dan besteld geleverd) en deze op woord gelooft werdt en bij deze bestelling goed is gemaakt zonder verdere kosten. Mr Sushi toppie!!!!!

Riekie Sinnema
18 juni 2021

Bestelling precies op tijd en zeker met het warme weer was alles heel goed en lekker.

Thom
14 juni 2021
F.maksuti
14 juni 2021
Nicky
14 juni 2021

Service altijd super! Sushi is snel geleverd altijd. Helaas was dit keer de sushi erg droog. Ze vielen ook behoorlijk uit elkaar, zo droog. Niet gewend van Mr. Sushi, want normaal altijd heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolien
13 juni 2021

Prima

Mimii
10 juni 2021

Super lekker eten alleen de bezorging is aan de late kant heb daar wel vaker last van vind het wel jammer want veder is alles goed

Ndb
7 juni 2021

Slechte kwaliteit. Helaas smaakte alle sushi hetzelfde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mimii
2 juni 2021

Planning gemaakt voor 6 uur ging pas 10 over 6 weg bij het bedrijf helaas was dus best laat bij mij aangekomen dan dat ik had aangegeven maar super lekker eten !!

Anoniem
2 juni 2021

Bezorging duurde 1 uur en 15 minuten. Het eten was wel heel lekker!

D.M
1 juni 2021

Dit keer vond ik het wat minder helaas.

Nathalie Rutten
1 juni 2021

Heerlijke sushi van hoge kwaliteit, vooral de Crazy Fire Dragon was een groot succes. Genoten van de verse producten. De bestelling was er binnen een half uur en werd afgeleverd door een vrolijke bezorger Absoluut een aanrader!

Jeroen
31 mei 2021
Saar
29 mei 2021

Super! Wij vroegen om California free roll en kregen die. Top service!

Nadia
29 mei 2021

Sushi was helaas niet goed gerold, viel gelijk uit elkaar.

Maarten
27 mei 2021

Heerlijke verse gevarieerde sushi razendsnel bezorgd!

elise
27 mei 2021

Snel, en heerlijk, mooie plakken tonijn en zalm

Sjoerd
27 mei 2021

je weet nooit met sushi maar deze levering was top!

Jay
27 mei 2021

Sushi was weer eens super lekker! We gaan zeker nog een keer bestellen.

Sinja
25 mei 2021

Stipt op tijd bezorgd, prijs/kwaliteit verhouding goed. We hebben helaas onze 'freeroll' ondanks aangegeven bij de bestelling niet gekregen.

Nana
25 mei 2021

Altijd super vers! En de bezorging was super snel!

Tess
24 mei 2021

Sushi koud en smaakte alsof het niet vers was gemaakt

Zevers
24 mei 2021

Neem gefrituurde Sushi. Er gaat een wereld voor je open.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chet
23 mei 2021

Weer heerlijk gegeten 👌🏽👌🏽👌🏽

Miral
23 mei 2021
Zahied
21 mei 2021

Top, helaas mijn japanse mayo en soya saus vergeten maar na een belletje kon die bezorgt worden maar ben toch zelf even heen en weer geweest. Als nog 5 sterren om de vriendelijkheid. En fouten we allemaal.

Caitlin
16 mei 2021

All the vega options are delicious!

Juliette
14 mei 2021

Eten is altijd lekker, maar dit keer duurde het anderhalf uur voordat het eten er was.

Tijmen
10 mei 2021

Bijna alle sushi beviel goed alleen zatten er 2 gamba staarten in mijn ebi rols die in mijn keel bleeff hangen.

Bastijn Olthof
10 mei 2021

Super sushi, vers en rijk gevuld. Een aanrader!

S. Van den berg
9 mei 2021

Bestel hier meestal sushi. Fijne prijs kwaliteit. Jammer dat ondanks dat ik aangeef er geen stokjes bij te willen, ik er altijd 3 paar krijg. Vind ik zonde.

Jurrien
6 mei 2021
Shirien
6 mei 2021

Ik bestel altijd bij Mr Sushi en ben zeer tevreden over de kwaliteit! Helaas was het vandaag echt minder. De tonijn had een hele gekke smaak en rook niet vers. Ook was de structuur van de tonijn anders dan wij gewend zijn. Hierdoor was het heel taai en bijna niet doorheen te bijten. Heel erg jammer!

Marlijn
5 mei 2021

Top service!!

Koen
4 mei 2021

Smaakte goed en was prima op tijd!

Kostka
3 mei 2021
Etenbrink
3 mei 2021

Heerlijke sushi en stipt op tijd gebracht.

Brigitte
2 mei 2021
Boaz
1 mei 2021

Erg goede service, snelle bezorging.

jo
30 april 2021

sushi lekker & vers, edamame warm & knapperig

:)
28 april 2021
zo
28 april 2021

cold and super slow delivery

Elise K.
27 april 2021

Heerlijk. Bezorging wat kortaf. Wel snel

Marlijn Olff
27 april 2021
Sahar
27 april 2021

Ik heb voor 175 euro aan sushi besteld. Ik heb aangegeven op welke tijdstip ik het binnen wil hebben zodat mijn gasten hun vasten kunnen breken. Het eten kwam later aan, was helemaal door elkaar geschud en zag er niet netjes uit, edamamebonen waren ze vergeten terwijl ik er wel voor betaald heb. Sushi zelf smaakte niet verkeerd maar alles erom heen is het helaas niet meer waard voor mij om nogmaals bij mr.sushi te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
27 april 2021

Kwaliteit van het eten in prima! De smaak is goed. Bezorging was binnen het uur na online bestelling. De bezorger was erg vriendelijk. De volgende keer zal hij wel een mondkap op moeten zetten.

Rick
22 april 2021

Eten is zoals altijd wel goed hier. Echter bestel ik al jaren en het komt nooit voor dat mijn bestelling optijd komt. Nu wederom 1.5 uur gewacht op mijn bestelling. Wanneer ik bel zeggen e het gaat nu de deur uit waar ik dan alsnog een half uur moet wachten, ik woon op 3 min lopen vanaf daar. Voorlopig ben ik wel even klaar met mr sushi

E. Kruijff
22 april 2021

Goed, lekker dik gesneden vis, mooie kwaliteit en netjes verpakt. Was ook snel en aardige bezorging

Anouk
19 april 2021

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
18 april 2021

Mijn 1ste. bestelling bij mr. Sushi, er zullen er zeker nog vele volgen!!!@

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jehanne
17 april 2021

Een heel item vergeten erbij te stoppen, dat is wel erg zonde van het geld. Verder heel tevreden, was heerlijk!

Robert
13 april 2021

Ronduit slecht!. Ondanks een specifiek verzoek om extra aandacht bij de bestelling bestond de futo soft shell crab uitsluitend uit gefrituurde shell zonder krabvulling. De sashimi zalm was smaakloos. De rest niet meer dan oké. Hierover met hen gebeld... Is dus kansloos. Totaal geen interesse in klanttevredenheid! Ben al lang klant met matige tevredenheid, had al eens een pauze ingelast maar ben nu klaar met Mr.Sushi. De arrogantie van take out ondernemer in de grote stad...er komen altijd wel weer nieuwe slachtoffers.

Diender
12 april 2021

Eerste keer dat ik bij Mr Sushi Amsterdam bestel en zeer teleurgesteld over de kwaliteit. De sushirijst was niet gaar! Er zaten ongekookte harde rijstkorrels tussen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
11 april 2021

Prima kwaliteit en adequaat bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy Jaberg
11 april 2021
Merel
11 april 2021

Vreselijk!! Eerste keer sushi besteld bij mr sushi en nooit meer. Na een uur was het er nog niet terwijl het binnen 30 min zou komen. Ik heb 3 keer gebeld en steeds zei het meisje aan de telefoon dat het nog 10 minuten zou duren. Uiteindelijk kwam de bestelling na 1,5 uur net voor de avondklok binnen. De gasten moesten al naar huis en hebben dus niet gegeten. De loempia’s waren koud en niet lekker meer. Sushi was lekker maar door deze ervaring kon ik er niet meer van genieten.

Linda
11 april 2021
Giovanni S.
10 april 2021

Snelle service en goede sushi!

Jeroen
10 april 2021
Benny
9 april 2021

Na een vorige slechte ervaring dachten we laten we het een tweede kans geven. Het was nu gelukkig iets beter, maar helaas niet alles goed ontvangen. Had ebi nigiri besteld maar kreeg sake nigiri. Ook waren de sushi rollen niet goed gerold. Ze vielen net als de vorige keer weer uit elkaar bij het oppakken. Jammer.

A. Perrakis
9 april 2021

Not too enthusiastic. If you want an average sushi for a good price, sure for for it, nothing was really bad. But even my 16- and 12 year olds could tell the difference with other places (~20% more pricey perhaps) we have tried. The tuna maki were not at all great with overcooked rice, the spring rolls were too shoggy, the quality of the wasabi really bad (was thrown away).

Sanne
9 april 2021

Altijd super tevreden alleen helaas zat er geen soja saus bij.. Zelf nog naar de supermarkt moeten gaan dus helaas.

Chet
8 april 2021

Wederom, heerlijk gegeten!

Anna
6 april 2021

grote tegenvaller, erg slecht, niet gewend van Mr Sushi. Eten werd maar niet gebracht, heb gebeld en bleek al tijdje klaar te staan maar waren geen bezorgers... Alle sushi viel helemaal uit elkaar, ebi rol en ebi tempura koud en slof, geen wasabi, was niet te eten grote teleurstelling. bestel hier vaak maar nog nooit zo slecht eten gehad.

Anoniem
5 april 2021

Weinig smaak en sushi te koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arne
4 april 2021

Volgens mij heb ik niet alles gekregen. Bij bestelling van 25 euro krijg je een gratis rol. Ik heb in drie fases besteld. Totaal 116 euro. Maar niet alle Rolls gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. Groeneweg
4 april 2021

Garnalenkroketten waren lauw. Slordig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ali
4 april 2021

Top

Loes
4 april 2021

Top

m. adansar
3 april 2021

Het heeft als vanouds heerlijk gesmaakt. Heerlijk vers en altijd vol van smaak.

Anoniem
3 april 2021

Ik had 2x soft shell crab rol besteld en het viel me helemaal tegen dacht dat het gwn normale crab was maar het was gefrituurde crab en het was niet te vreten

Maud
31 maart 2021

De sushi kwam 2 uur later dan beloofd. De kinderen lagen al in bed en misten hun favoriete maaltijd. Heel triest. Normaal 5 sterren maar vandaag dus maar 1

Ersoy
31 maart 2021

Lieve bezorgen

Franka
31 maart 2021

Heerlijke sushi, bezorgd wanneer aangegeven. Eigenlijk best ik liever hier dan thuisbezorgd e.d. en dat raad ik ook echt aan.

Jeroen
29 maart 2021
Schuurman
28 maart 2021

California handrol ontbrak, telefoon werd niet opgenomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raisss
28 maart 2021

Was lekker herhaling zeker vatbaar. Personeel was vriendelijk. Zeer tevreden

:)
27 maart 2021
Corien
27 maart 2021

Heerlijk vers en de unagi en crispy chicken waren weer top

Sophie
27 maart 2021

Ik moest helaas ruim 2 uur wachten op mijn bestelling. Na een uur heb ik gebeld en werd er gezegd dat het nu de deur uit ging. Daarna heb ik nog een uur gewacht. Bij de bestelling minste een deel. Jammer want ik was altijd erg tevreden.

Loetje
26 maart 2021

Het duurde ruim anderhalf uur voordat het er was en dit is al de tweede keer. Lekkere sushi maar wel erg weinig gember erbij

F Blonden
26 maart 2021

Heerlijke sushi en snelle bezorging. Erg goed!

Julie
25 maart 2021
Maud
25 maart 2021

Knetter vers, snel bezorgd, super lekker en mooi die nieuwe vegan chicken rolls! Toptent ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Franka
25 maart 2021

Heerlijke sushi, snel bezorgd. Ook de vegan sushi is erg lekker!

Sher
24 maart 2021

Top. Zoals gewoonlijk.

Anoniem
24 maart 2021

Uitstekende sushi, snelle bezorging.

Nicole
22 maart 2021

Het was alleen een beetje weinig dit keer

Lisette Post
22 maart 2021

De gyoza en loempia’s waren knapperig, warm en goed van smaak. De sushi’s waren ook allemaal erg smakelijk en vers. Lekkere volle bak edamame. Jammie

Jeroen
22 maart 2021
Lara
21 maart 2021

Heerlijk zoals altijd!

Tfr
21 maart 2021
Jet
17 maart 2021
Dina
16 maart 2021

Was heerlijk😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nora
14 maart 2021

Het duurde veel te lang. Ik was langer dan 1,5 uur aan het wachten op het eten. Dat is schandalig lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rebecca
14 maart 2021

teleurgesteld, de sushi smaakte niet goed en had een aparte geur. 35€ de prullenbak in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jinthe
14 maart 2021

Het heeft ruim anderhalf uur geduurd voordat de sushi werd bezorgd. Toen zaten de bijgerechten er ook niet bij dus daar moesten we nog eens een half uur op wachten.

Saskia
14 maart 2021

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Echt lekkere sushi en ook geen matige porties. Alleen de 0,25 euro toeslag voor iDeal betaling is echt niet van deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoe
14 maart 2021

The food arrived 2 hours after the door. Me and my partner was staving sooo much until the food arrives. I've called the restaurant after an hour passed, and the staff said that they'll deliver the food soon, but it took another an hour to make it arrived at my home. Very unpleasant food delivery experience.

Metabi
14 maart 2021

Bestelling niet complet . Forgive 18€ of food . Try to call to say but none answer

Edwin
13 maart 2021

Had de fried sushi box besteld (20€). Smaakte helaas allemaal hetzelfde terwijl het toch 4 smaken zouden moeten zijn. Die box sla ik iig over de volgende x. Mvg, Edwin

Mau
13 maart 2021

Normaal gesproken echt super lekker alleen deze keer was het echt niet lekker sushi viel uit elkaar en was droog omdat die te oud was al en alles lag door elkaar door de bezorging die denk ik z’n kop heeft gelegen. Jammer want normaal is het wel lekker.

Roy
13 maart 2021

Goed, lekker, vers en op tijd klaar. Alleen jammer dat je online niet kunt zien wat de inhoud en hoeveelheid Sake is.

Anouk
12 maart 2021

Ik bestel super vaak bij jullie. Het is altijd top geweest, maar heb ik gisteren helaas voedselvergiftiging opgelopen door de sushi ☹️ Ik vermoed dat het aan de sashimi tonijn heeft gelegen. Dat is ook hetgeen wat ik niet helemaal op heb gegeten, omdat de smaak een beetje gek was.

Monique
12 maart 2021

Kwaliteit en bezorging was top!

Alona
11 maart 2021

The best sushi place. Always very attentive and follow order notes. ❤️

Benny
10 maart 2021

Bestelling netjes ingepakt en op de aangegeven tijd bezorgd. De sushi viel helaas tegen. De rijst was te droog, alsof de rijst wat ouder was. Verder was de sushi slecht gerold. De meeste rollen vielen bij het aanraken al uit elkaar. Daarnaast waren de plakken tonijn voor de nigiri niet goed gesneden. Er zaten bij alle nigiri’s hele taaie stukken op. Erg jammer

Romy
7 maart 2021
Stphn
7 maart 2021

Sushi was goed. Kortings code gekregen omdat de vorige bestelling te lang duurde. Met de kortings code (freeroll) een extra roll besteld die nooit is aangekomen helaas...

Emily
7 maart 2021

Heerlijke sushi maar wel 35 minuten te laat bezorgd. Na twee keer bellen wel 15% korting op de volgende bestelling gekregen, waardoor ik van 2 naar 3 sterren ging. Want de sushi is prima!

SH
6 maart 2021

Vers bereid, heerlijk eten.. op tijd bezorgd.. er ging iets fout na de betaling maar de klantenservice heeft het probleem goed aangepakt!

K Stopp
6 maart 2021

Ordering on a Friday you expect a longer waiting time. However, without any notification, I received the sushi after 80 minutes!! Also, the presentation was poorly. The sushi's were stuck to each other, the crispy rolls were cold and on top of each other. The sauce was spread to any other sushi the box, and in overall you have to pay for soy sauce, ginger and wasabi. When they are having such a fancy instagram account, you clearly expect better!

Eva
5 maart 2021
Karin
4 maart 2021
Alona
4 maart 2021
Julie
1 maart 2021

Overheerlijke sushi gegeten. De Dim Sum box is ook zeker een aanrader. Service en bezorging was top. Zeker voor herhaling vatbaar

Mike
28 februari 2021
Judith
28 februari 2021

Heerlijke sushi! Zeker een aanrader en ik zou hier absoluut opnieuw bestellen. Wel wil ik de feedback geven dat 10 mini plastic zakjes sojasaus voor een bestelling van 1 persoon niet heel duurzaam is. Beter 1 groot zakje of bakje.

Sivan
28 februari 2021

De lekkerste sushi ever!!!!

Angelo
27 februari 2021
Jeroen
26 februari 2021

1,5 uur moeten wachten

Nikki
26 februari 2021

2,5 uur gewacht, om vervolgens ons eten zo laat te krijgen dat mijn gezelschap al naar huis moest ivm de avondklok. De rollen waren lekker, maar de tonijn smaakte raar dus ik denk dat deze niet meer goed was.

Samia Belkadi
25 februari 2021

Wat een trieste bedoeling! Ik koos er ruim van te voren voor mijn sushi om 18:45 te laten bezorgen. Na 2x gebeld te hebben, was de sushi er pas om 20:00. Als kers op de taart was mijn bestelling NIET COMPLEET.

Maud
25 februari 2021

Heel vervelend dat ik mijn bestelling in 3 delen kreeg, verdeeld over 2,5 uur. Eerst kreeg ik maar de halve bestelling met de boodschap dat dit de nabezorging was. Toen ik uiteindelijk de rest van de bestelling ook kreeg mistte er nog een rol. Wanneer ik belde werd er niet opgenomen. Na een uur kwam eindelijk de laatste vergeten rol, wat totaal het verkeerde was en veel te weinig. Dus een uur gewacht, zonder gehoor, op het verkeerde. Heel zonde want lekker eten normaal maar als het bestellen zo gaat doe ik het liever ergens anders.

Mo
24 februari 2021

De bestelling 1 uur van tevoren geplaatst, bij aankomst nog 20 minuten moeten wachten. Gevraagd of we de Maguro roll uit een box konden omruilen voor een Tuna salad roll omdat we geen rauwe tonijn lusten. Was NIET mogelijk, ook niet tegen bijbetaling. Dames achter de balie waren aan het dansen en sjansen met de koeriers. En de sushi zelf? Gortdroge rijst, rollen vielen uit elkaar omdat ze niet strak gedraaid waren en de avocado in de rollen was donkerbruin ipv groen. Zonde van onze tijd en geld.

C Sahetapy
24 februari 2021

In tegenstelling van de vorige keer kwam de bestelling binnen 30 minuten. Het was weer lekker!

Kim
23 februari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten, goede service en vriendelijk personeel!

Merlijn
23 februari 2021

Heerlijke sushi en een super snelle levering!

Jeroen
22 februari 2021
Mach
20 februari 2021

Vriendelijke bezorger! De sushi was heerlijk en mooi geserveerd!

Died
20 februari 2021

Bezorging erg snel maar de sushi was niet goed gerold! Bijna alles viel direct uit elkaar!

Anon
19 februari 2021

Vegan gerecht besteld. Vlees order ontvangen. Ik moest helemaal van zuid-oost naar Zuid om de juiste bestelling op te halen want Mr. Sushi bezorgd niet. Smaakt wel lekker.