Beoordelingen van Mr. Sushi Amsterdam

Recente recensies van Mr. Sushi Amsterdam

4 sterren na 200 reviews

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super vers en lekker zoals altijd! En snel bezorgd. Top!!!!!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas moest ik anderhalf uur wachten op mijn bestelling. Wat ik wel netjes vind, is dat ik daarvoor gecompenseerd wordt. Binnenkort zal ik Mr. Sushi daarom een tweede kans geven en nog een keer een bestelling doen. De chuka wakame en de vegetarische sushi-mix waren namelijk wel erg lekker.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2hrs delivery

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen beetje prijzig

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en verse sushi. Snelle bezorging.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd klaar om op te halen Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en werd ook snel bezorgd. Echter hadden wij een wakame salade besteld en kregen wij een bakje met zeewier die nog kleiner dan het bakje met mayonaise was.... Ook zat hier alleen zeewier in en was hier verder geen salade aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en onwijs vers

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik erg fan van Mr. sushi maar dit keer ging alles mis. Na een uur hadden we onze bestelling nog niet ontvangen, dus namen we contact op. De bezorger zou al onderweg zijn en binnen 5 minuten bij ons zijn. Een half uur later was hij er echter nog niet. Na 1 uur en driekwartier kwam de bezorger eindelijk aan. Al het eten wat warm had moeten zijn was ijskoud en de loempia’s waren ondertussen helemaal slap geworden. Hiervoor kon geen oplossing worden gegeven omdat de baas niet aanwezig was die dag. We zijn nog in afwachting voor een oplossing.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was flink later dan de ingevulde tijd.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur na de bestelling werd ik gebeld dat de sushi over 10 minuten zou worden opgehaald en het dus nog langer zou duren voordat het er zou zijn. Uiteindelijk zelf de sushi komen ophalen. Slechte service. Ten eerste hadden jullie eerder contact op kunnen nemen en ten tweede met een compensatie kunnen komen voor het feit dat ik na een uur alsnog zelf mijn bestelling op ben komen halen.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer zooo tevreden geweest, alles super vers en snelle levering, daarom weer hetzelfde besteld en het was er weer snel, maar alles stonk naar benzine. De tas waar het in zat en iedere hap die ik nam rook ik benzine en het was lang niet zo vers als de 1e keer. Zal nu niet meer bestellen. Zo blij als wij de 1e keer waren, zo teleurgesteld waren wij nu :(

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mr Sushi, Ik ben een trouwe klant en geniet altijd van jullie sushi. Ik was dan ook enthousiast toen ik zag dat er nieuwe sushi bij was gekomen! Ik bestelde vandaag onder andere de uramaki met kip en kerriesaus, en dit was me toch eens een enorme fout. De sushi was uitermate droog en niet weg te krijgen, na twee hapjes heb ik de rest dus weg moeten gooien... En dit voor €10!!! Dit vind ik echt een beetje jammer en stelt me super erg teleur. Ik vind het enorm zonde van het geld en van de sushi. En dat terwijl ik normaal gesproken juist van jullie sushi houd. Ik vind het niet leuk om te klagen maar vond dit niet echt kunnen. Hopelijk komt dit niet nog een keer voor. Groetjes, Puck

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer sushi via internet. Werkelijk super kwaliteit. Hoe kom ik aan mijn korting als nieuwe klant? Zeker voor herhaling vatbaar. Mijn kleinkinderen vonden het ook heerlijk!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam iets later dan op het gewenste tijdstip. Maar daar werd ik heel correct van tevoren over gebeld. Verder heerlijk gegeten!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is lekker, maar 1,5 uur wachten op een bezorging is echt te lang.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker & vers!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, ik had een bestelling gedaan maar die werd gecanceld omdat jullie dicht gingen. Heb echter alleen nog niet het geld terug ontvangen

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel erg laat nog nooit bij mij voorgekomen maar was erg druk zeiden ze. 19:14 besteld en 20:42 bezorgd. Eten zoals gewoonlijk top ook de nieuwe zomer rollen.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. We hadden een grote bestelling dus snappen dat het wat langer kan duren ( 1 uur en 10 minuten). De kwaliteit van de suhsi waren we niet erg over te spreken helaas. De rijst was wat droog en de vis had heel weinig smaak.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit zoals altijd. Bezorging te laat door drukte, verkeerd bestelling, in eerste instantie. Tweede bezorger bracht het juiste. Later gebeld en kortingscode gekregen

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk en vers

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi met beef en truffel is écht een aanrader !

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

1 handroll vergeten

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld, maar ditkeer was het helemaal niks. Erg droog en smakeloos bijna. De zalm bovenop de roll met avocado smaakte bedorven.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er binnen 20 minuten en alles was vers!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd. Sushi was alleen droog, alle stukjes vielen uit elkaar.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker alleen de soja saus was niet lekker. Het had een rare smaak waardoor de sushi ook niet lekker werd. We denken dat we oude sojasaus hebben gekregen.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer als 1.5 uur gewacht op onze bestelling.. 3x gebeld, toen zelf gaan ophalen, en toen was het net onderweg. dit ook aangegeven maar er werd niet aan compensatie gedaan, jammer. De Sushi was prima.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker sushi!! Wel 1 uur en driekwartier gewacht tot dat het er eindelijk was..

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi is altijd heerlijk en de prijzen zijn ook fijn! Dit keer was er iets fout gegaan in het systeem waardoor er over mijn order heen was gekeken. Nou binnen 10min stond me bestelling klaar, top service!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wasabi is erg slap

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en snel!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik geniet zeer regelmatig van een heerlijke lunch van Mr. sushi. Bevalt altijd uitstekend.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zag er ook prachtig uit. Volgende keer weer . Had het afgehaald. Stond keurig op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in town!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker zoals altijd!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle/goede bezorging, vooral de Tuna Handrol was erg goed. De zalmsashimi was bijzonder zacht, tonijnsashimi heb ik bij andere sushi plekken beter gehad (bijv sushi-point)

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben genoten. Vers en snelle levering

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is prima, echter is de bezorgtijd waardeloos. 45 minuten wachten is oké, een uur is de max.. echter duurde het bijna 2 uur voordat we de bestelling hadden ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur gewacht te hebben werd de sushi eindelijk bezorgt, ik moest zelf naar beneden en buiten lopen om het in ontvangst te nemen, wat ik erg raar vond. Ook viel alle sushi uit elkaar, dit was niet best...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was de sushi weer top. De vorige keer duurde mijn bestelling meer dan 2 uur en dat had ik nu bij mijn opmerkingen gezet. Ik werd gelijk gebeld en dit is heel netjes opgelost en heb een gratis roll erbij gekregen. Oftewel super sushi en super service!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was uitermate aardig, maar er miste een rol in onze bestelling. De kwaliteit van de sushi die wel werd geleverd was trouwens uitstekend!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte sushi, heerlijk.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken zijn we altijd erg tevreden, nu vielen de meeste stukjes sushi uit elkaar, was het droog en te grote stukken, helaas!

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde ruim een uur en vannacht zijn we allebei ontzettend ziek geworden.... niet blij dus!!!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi!

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi, meer hoef ik niet te zeggen. Ook natuurlijk heel mooi in elkaar gezet. Wij hadden de family box en de dim sum box. We hebben genoten tot de max! Ook vind ik de prijzen heel erg goed, niet te duur waardoor je al sneller vaker gaat bestellen. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi met tonijnsalade leek geen echte tonijn en leek ook niet goed. Niet kiezen. Zonde geld

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel nooit meer. Slechte service

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers en super lekker! Echt een aanrader!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, was veel te laat na tweede keer bellen iemand aan de telefoon gekregen die heel correct aangaf hoe laat de sushi er zou zijn en dat het erg druk was. Neemt niet weg dat bijna 2 uur op je bestelling wacht erg lang is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker sushi hier besteld en de sushi is erg lekker. Maar als je om 19 uur hebt besteld en de sushi komt om half 10 aan dan heb je geen honger meer en ondertussen al iets anders gegeten. Dus de bestelling kwam veel te laat. Echter konden we mr sushi niet bereiken want de telefoon was continu bezet en de website was tijdelijk on hold vanwege de drukte. Hierdoor hadden we geen idee wanneer het kwam en we konden het ook niet annuleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 2,5u voordat de bezorger aan de deur stond :-).. Daarbij was de box niet compleet. Wel hele lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te weinig gember bij de bestelling

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen extra sushi gekregen. Wel over 25 besteld

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP sushi, beste bezorgservice tot dusver in Amsterdam! Zelfs de edamamme warer nog lekker warm.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Echt heerlijk !

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 4e keer dat ik bij mr. Sushi bestelde. Het eten en de bezorging is altijd prima! Het eten altijd netjes verpakt en smaakt heerlijk!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds kort bestel ik hier i.p.v. mijn vaste sushi punten punten elders in Amsterdam. Altijd verse sushi, flinke hoeveelheden en scherpe prijs. Met name fan van de studentenbox en de verschillende specials. Dikke aanrader!

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit heeft heel weinig met sushi te maken. Zonde van je geld. Bezorging duurde erg lang. Ergens tussen 45-60 minuten.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor een prima prijs. Vorige bestelling ging niet helemaal zo als het hoort en vervolgens een gratis rol gekregen bij mijn nieuwe bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt de lekkerste sushi die ik in meer dan een jaar heb gegeten en ik ben dit jaar nog in Japan geweest dus dat zegt wel wat

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In totaal anderhalf uur gewacht. Toen ik een half uur na bestellen vroeg of mijn bestelling al onderweg was werd gezegd, die bestelling gaat nu de deur uit. Zou 10 minuten moeten duren. Pas na een uur kwam de bezorger pas

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en de bezorging was snel.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, erg lekker!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel! zeker een aanrader!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling liet wat lang op zich wachten. En heel apart de zak waar het eten in zat roodgeel erg naar benzine!! Het eten was verder super maar wellicht even de scooter vd bezorger checken?

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Mr.Sushi, heerlijk, betaalbaar, vers en klantvriendelijk. Alleen jammer dat er bij ons niet wordt bezorgd. Twee straten voor ons en een straat achter ons wel. En dat terwijl er heel veel studenten wonen en bedrijven gevestigd zijn.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Vegetarische sushiroll was minder.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht. Sushi was heerlijk en de warm gerechters nog warm! Nu 4 keer besteld en 4 keer super

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk! En voor een zondag was de bezorging erg snel! En de bezorger was erg vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet te eten, na 1 hap weggegooid.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij veel plekken sushi gegeten, maar dit is toch echt next level! Top kwaliteit, vers, mooi gepresenteerd en genoeg sojasaus. Dankjullie wel!!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al voor de 2e keer geen gratis rol erbij gekregen, dit keer had ik zelfs gebeld, maar helaas. Ik vraag me af waar het fout gaat, want voordat ik betaal zie ik het wel erbij staan, maar in de mail is het opeens weg. Heel jammer. Ik ben een vaste klant en ik geniet normaliter altijd van de sushi.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker lekker lekker en zoals ik het wilde... en bezorging was snel... Dank u wel Mr Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg vlot, de kwaliteit van de sushi is goed en voldoet aan de verwachtingen. Prijs / kwaliteit verhouding is erg positief, echter zou het fijn zijn als er bij de bestelling ook gember, wasabi en soja saus zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een uur en 25 minuten moeten wachten. Gyoza was helaas al koud en de futo maki heb ik weggegooid, die smaakte niet goed. Nigiris wel lekker!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi, bezorging veel te traag. Duurde een uur. En helaas ook geen informatie van de status van je bezorging

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed van smaak, de gyosa's waren 3 stuks (bij de foto staat 4) en helaas wat lauw. En veel te veel soyasauszakjes! Op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman aan wie ik ben vergeten een fooi te geven. Sorry

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Verre van japans raffinement jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi zoals altijd. Complimenten aan de bezorger!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde precies een uur. En de komkommer in de sushi was niet zo lekker. Ook was de rijst wat harder.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was precies op tijd, het eten zag er goed verzorgd uit en de sushi was verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent sushi and very fast service!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling. We werden wel na een uur netjes gebeld dat de bestelling klaarstond maar er nog geen bezorger was, maar vervolgens duurde het nog 1,5 uur voordat de bestelling er was. Slecht geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Mijn eerste keer bij mr sushi besteld, en dat is vanaf nu mijn nieuwe sushi adres.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel lang terwijl het aan de overkant zit

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed lekker

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk, beste sushi in Amsterdam!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi waren lauw en de nori slap en taai, maar de vis was goed vers. Fantastische wasabi, té zoute sojasaus. Bezorger was heel correct, bezorgtijd wat aan de lange kant (ruim.3 kwartier).

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik haal er mijn lunch 1 a 2 keer per week. Altijd lekker en op tijd. ?

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en bezorging is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke versie sushi, geweldig van smaak! Gewoon top!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was extreem koud en naar mijn idee dus niet heel vers terwijl het de vorige keren wel lekker en vers was! Ook vond ik het jammer dat je nu geen extras bij je bestelling kreeg boven een bepaald bedrag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere, verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde wat laat en de sushi die arriveerde, was wat slordig afgewerkt (viel ook wat uit elkaar, veel eindstukjes). Wel erg lekker, als altijd.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Overtreffers

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar er zaten twee haren in het eten. Bij de eerste denk je nog, “oh shit was deze misschien van mij?”, maar bij de tweede begint het toch echt vies te worden. Bezorging duurde een uur en kwartier, maar dat is wellicht normaal voor een vrijdagavond

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse Sushi!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt veeeeelste laat, 1 uur en 50 minuten - kan echt niet. Toen het eten er was moesten we echt snel eten en de sushi had heel veel rijst in vergelijking met wat ik normaal gewend bent van jullie (normaal is het altijd heel lekker). Baalde nu echt dat we dit besteld hebben en er eigenlijk niet van hebben genoten. :(

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt lekker! Alleen de bezorging tijd was echt belachelijk lang. Ander half uur!!!! Wij wonen 200 m verder op. ??‍♀️?

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en het eten is ook van zeer goede kwaliteit. De bezorging was prima en snel. Ik zal vaker bij mr.sushi bestellen.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi’s en op de afgesproken tijd bezorgd, ondanks de grote bestelling die wij geplaatst hadden.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld en het was echt fantastisch. Net zo lekker als het eruit zag. Echt een aanrader!

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, bijna zo snel dat je denkt dat het al klaar lag! Maar dat kan natuurlijk niet

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Perfecte lunch. ?

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge-wel-dig !!! Top service en top sushi. Nothing more to say.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kregen er ook nog extra roll bij. Toppie

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Top

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de kwaliteit als de snelheid van leveren zijn super.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi voor een goede prijs. Mijn avond kon niet meer stuk

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van TOP kwaliteit!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Bezorging was op tijd en vriendelijk. Zeker weer bestellen

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden met kwaliteit sushi. Ik ga hier niet meer bestellen.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij kunnen niets anders melden dan, geweldig. Lekkere Sushi, voor scherpe prijs en klaar op de bestelde tijd.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Genoten! Goede kwaliteit!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Sushi zelf is prima..

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zelf was lekker en portie rijkelijk met extra gratis rol maar edame boontjes waren niet goed. Zagen er bruinig uit en waren niet knapperig maar zacht en melig van smaak. Niet zoals het hoort en niet smakelijk.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en lekkere sushi!! Voor herhaling vatbaar Aanraderrr

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor een prima prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en meer dan genoeg, wel jammer dat er geen wasabi bij zat.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bedankt!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, vriendelijke bezorger en prima sushi!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushies waren echt vers en het eteb werd snel bezorgd.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering! Heel fijn dat je kunt aangeven voor hoeveel personen zodat je niet onnodige stokjes etc krijgt (wat je dan weer weggooit)

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super sushi, onze nieuwe favoriet!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk as always!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd netjes op tijd klaar en heerlijk eten!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben niet alles gekregen wat we hadden besteld , teleurstelling

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te weinig soja-saus , 1 1/2 bakje voor 4 personen . Ik heb zelf nog soja-saus moeten kopen en jullie zijn niet bereikbaar om dit door te geven zodat dit dan nog nageleverd zou kunnen wieden

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede prijs en supersnel geleverd! In 20 minuten was de bestelling er. Volgende keer weer hier!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd dik tevreden alleen gisteren niet. Ik snap dat het enorm druk is op een vrijdag maar 2 uur moeten wachten op je bestelling gaat net te ver. Om 22:00 heb je niet echt honger meer en ook waren de ebi rollen soppig en ik vroeg om een vervangende rol in een sushibox vanwege allergieën maar die kreeg ik niet. Helaas dus veel moeten weggooien.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet vers, de vis zag er onbetrouwbaar uit en de rijst was hard en gewoon oud. We waren erg teleurgesteld en zullen hier niet nog eens bestellen.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur. Ik woon om de hoek.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij mr. sushi. De eerste keer was top; sushi erg lekker en bezorging keurig tussen 45-60 minuten. Echter afgelopen zaterdag kwam de bezorger pas na ruim anderhalf uur!! Mr sushi was telefonisch niet bereikbaar en helaas was niet alle sushi even lekker (vers) als de eerste keer. Ook na het eten nog geprobeerd te bellen om dit kenbaar te maken maar wederom geen gehoor. Ik hoop dat mr sushi contact met mij opneemt om deze ervaring goed te maken.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier nu 3 keer besteld (dinsdagavond, woensdagavond en zondag middag) en telkens bijna 1,5 uur op het eten gewacht. De sushi is lekker maar de bezorging zou toch wel wat sneller kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

absolutely loved it

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op mijn bestelling (1x tuna salad roll en 1x maki mix). Aangegeven dat de maki mix voor 4 personen was, helaas maar 1 paar stokjes gekregen en daarnaast ook nog eens te weinig soyasaus. Kortom, een enorme teleurstelling.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bijna 2 uur moeten wachten waardoor bestelling moesten annuleren. Gelukkig kwamen ze wel tegemoet met geld retour. Ze hebben zeker hun best gedaan om het nog aardig op te lossen en tegemoet te komen.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 80 minuten gewacht op de bestelling en de warme onderdelen waren niet meer warm.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb afgelopen donderdag voor het eerst bij jullie besteld, ik heb anderhalf uur gewacht op het eten terwijl ik met 2 kinderen thuis zat die honger hadden en naar bed moesten, toen ik belde vertelde dat meisje oh sorry je bestelling was per ongeluk naar achteren geschoven en daar mocht ik het mee doen.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi's waren behoorlijk klein en de tonijn sashimi was of totaal niet vers, of gewoon niet goed(niet lekker). Voor de rest smaakte alles oke.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een spliter hout in de yakitory kip. Avocado was vergeten in de ebi tempura. Vorige keer was de soft shell crab nog rauw en niet crispy, heb hier om moeten vragen dat hier op gelet werdt. Was deze keer wel goed.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest een uur wachten op mijn bestelling en het was echt niet lekker. Heb de helft zelfs niet opgegeten.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Took 2 hours to arrive, sushi wasn't fresh, fried tuna was fishy and smelly.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan en expliciet gevraagd (gebeld om dit te checken) of de box zonder tonijn kon ivm met allergie. Dit kon als dit werd aangegeven in het opmerkingenveld. Helaas was het toch mis gegaan en kreeg ik de box met tonijn. Gelukkig nog niet van gegeten en pakte het personeel dit vervolgens heel goed op bracht mij een kwartier later een box zonder tonijn. Heel erg tevreden over de service! Een foutje kan iedereen overkomen vind ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, bezorgtijd meer dan 45 minuten dat is jammer. Voor de rest top

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service, de sushi was heerlijk.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging en lekker vers!

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi (tempura was lekker knapperig en zelfs nog beetje warm) voor een super lage prijs! Bezorging was snel en de bezorger was erg vriendelijk. Voor mij nu nummer 1 wat betreft sushi in Amsterdam!

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, voor die prijs! Alleen wel kleine sushi rollen. Dunne laag rijst. Maar voor de rest smaakte het heerlijk! Ik had de Amsterdamse studentenbox.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Alles was heerlijk, alleen de rijst in de maki box (24 stuks, €7) proefde een beetje hard waardoor deze niet geheel vers leek. Bezorging was op tijd en de rest was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ECHT SUPER LEKKERE SUSHI voor een top prijs! Zeker nog een keertje bestellen!