Beoordelingen van Mr. Sushi Amsterdam

Recente recensies van Mr. Sushi Amsterdam

4 sterren na 461 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

dit x was het niet goed, heel vreemd bestel op Amstelveen en na betalen staat me bestelling in amsterdam zuid, hoor in amstelveen aan de kassa toen ik me eyenbkwam halen dat dit wel vaker voorkomt. En dat ik naar zuid kon gaan want dit is niet zo ver. ETEN was helaas niet meer zo warm

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten. Om 19:30 besteld.. en om 21:30 kwam het eten eindelijk aan. Warme hapjes waren inmiddels ijskoud. Jammer. Tussendoor wel gebeld door een medewerker met updates, maar wellicht minder bestellingen aannemen als het druk is.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi! Vriendelijke bezorger

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was vers, wederom heerlijk

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar het duurde wel wat langer dan verwacht totdat het bezorgd was

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkerrrrr en goeie service

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was van gemiddelde kwaliteit. Maar de bezorging en service laat de wensen over. Op 3 mei hadden we ook een bestelling geplaatst en we kregen een kip rol ipv vega, erg vervelend aangezien een van ons vegetariër is. Na bellen beloofd dat we bij de volgende bestelling deze rol gratis zouden krijgen. Afgelopen zaterdag telefonisch contact opgenomen om te vragen hoe we deze gratis rol zouden ontvangen. Na een lang en moeizaam telefoon gesprek moesten we via jullie eigen website bestellen en niet via thuisbezorgd. Als we dit zouden doen zouden we ook een extra gratis rol krijgen als we boven de €25 zouden bestellen. Deze optie was alleen nergens in het bestel proces te vinden. We hebben na een tweede telefoontje te horen gekregen dat we beide zaken (rol van de vorige keer en de extra gratis rol) in de comments moesten zetten. Dit gedaan, maar doen we de bestelling kregen ontbraken beide rollen. Wederom gebeld en uiteindelijk de rollen ontvangen. Zo veel onnodig gedoe, frustratie en

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel redelijk vaak bij jullie alleen dit keer smaakte de sushi oud en liefdeloos. Daarnaast zou de box die we bestelde met gefrituurde garnaal zijn, echter was er geen gefrituurde garnaal te bekennen. Later contact gehad met jullie over deze situatie waarop het antwoord was dat producten elke dag vers geleverd worden en dat jullie zouden terugbellen.. dat is helaas nog niet gebeurd! Heel zonde!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very delicious sushi

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Normaal krijg ik alleen bredere sushi roll stukjes, dit keer waren ze erg smal wat ik niet van hun gewend was. Helaas was ook een deel van mijn bestelling vergeten waardoor ik terug moest om dit alsnog te krijgen. Hierdoor wel wat teleurgesteld in mijn bestelling.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren helaas bijna de helft vergeten. Gebeld en toen moest ik beschrijven wat ik voor me zag wat ik wel had gekregen (helaas geen excuses of iets). Toen werd het nabezorgd maar duurde nog ongeveer drie kwartier.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, betaalbare boxen. Bezorging was ruim op tijd !

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud toen het eindelijk bezorgd werd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en een aardige bezorgster. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde het op zondag, de bezorging was relatief snel. Rond 17:00 had ik de bestelling gedaan en rond 18:00 konden we eten. We hadden een studentenbox besteld, een veggie maki box en een softshell crab roll. Alleen de laatst genoemde was echt vers met iets betere sushirijst, dit was ook een premium rol. Bij de studentenbox en de veggie maki was de rijst niet lekker, en bij de tonijn en zalm was duidelijk te proeven dat het niet om verse vis ging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben altijd super tevreden. De sushi smaakt altijd goed. De medewerkers zijn aardig. Wij hadden zaterdag best lang moeten wachten met het afhalen van onze sushi. De medewerkster heeft mij gebeld en aangegeven dat ze het vervelend vond en ons daarom een korting gaf voor de volgende bestelling. Dat vind ik echt netjes en super klantvriendelijk. Keep up the good work

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was alweer top! Vooral de Ebi tempura rol blijft de favoriet van mijn zoon.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 uur gewacht op bestelling. Meermaals telefonisch contact gehad met vestiging. Helaas heeft dit niet geresulteerd in een sneller bezorging. Compensatie zou ons aangeboden worden.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang gewacht wel weer. Ook toen de bestelling er was miste er ook nog dingen dus weer een uur wachten op de rest. Jammer, want de sushi is zo lekker! Maar ik ga hier niet meer bestellen tenzij ze snel t filiaal openen bij het mercatorplein.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie uur op mn bestelling moeten wachten!! Sushi is altijd erg lekker maar toch wel echt afgeknapt :-(

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 18.03 besteld en om 19.30 gebeld voor status, toen zou het direct mee gaan met de bezorger en daarna om 20.00 opnieuw gebeld.. uiteindelijk zelf maar opgehaald

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is altijd erg lekker, alleen valt het helaas vaak uit elkaar .

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De handrolls zijn normaal super goed, maar dit keer zat er in de unagi handrol amper tot geen vis, ook de california handroll was alleen maar rijst met 1 surimistick... erg jammer normaal is de kwaliteit van de handrolls echt top, maar gisteren was het beneden niveau. Hopelijk is het gauw weer ok (de kinsbox was wel super goed!!! )

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel best tegen. De poké bowl was 3/4 rijst en 1/4 ingredienten. De sushi leek oud: de rijst overbodig en plakkerig, geen enkel ingrediënt voelde vers. Het was mijn eerste keer bij Mr Sushi dus ik kan niet vergelijken hoe het normaal is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snelle bezorging. Er werd geluisterd naar alle extra opmerkingen op de bon.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er goed uit, smaakte prima. Mag iets minder rijst bij de sashimi en sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn bedorven in tonijnrol, hele bak met sushi rook ernaar. Geen idee hoe ze dit niet konden ruiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, en goed gegeten. Toch drie sterren gezien wij voor het eerst de sushi als droog hebben ervaren. Vooral de raibow rol viel tegen in vergelijking met de vorige keer. We bestellen alsnog snel weer, want andere keren waren wij altijd erg tevreden.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet compleet. Omdat ik de bestelling na sluitingstijd had ontvangen lukte het mij niet om contact hierover op te nemen.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Sushi zag er verzorgd uit en het allerbelangrijkste: het smaakte goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaaas hele harde rijst, sushi leek haast wel oud. Tonijn leek niet meer goed te zijn, erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fresh fish and delicious sushi!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur en drie kwartier gewacht op onze bestelling. Het was vrijdagavond, dus we hielden wel rekening met wat langer wachten maar dit was toch echt buiten proportie. Na een uur contact opgenomen met jullie om te horen dat onze bestelling met de eerstvolgende bezorger mee zou gaan. We wonen echt in de buurt en snappen er niks van dat dat dan ook nog ruim 45 minuten heeft moeten duren. Weer hadden we jullie daarover gebeld. We hadden het prettiger gevonden als jullie zelf contact met ons op hadden genomen over vertragingen. Sushi was overigens wel gewoon goed.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders altijd heel tevreden maar nu 2 uren met mijn zoon op bezorging moeten wachten, vervolgens was uiteraard het deel van de bestelling die warm had moeten zijn koud. Kon nergens de bestelling volgen dus had geen idee hoelang het nog zou duren. Uiteraard begrip voor Corona situatie maar deze vertraging had beter gecommuniceerd kunnen worden en koud bezorgen wat warm hoort te zijn is niet zo lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd )binnen 30 minuten na bestellen). Heerlijke sushi. Goede acties! Ik zal hier snel weer bestellen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde meer dan een uur. Je krijgt geen tracking van de bezorging dus het is maar de vraag wanneer het bezorgd wordt. De sushi was wel oké.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben Zaterdag Sushi besteld voor €40 . Ik heb bij de bestelling nog een extra opmerking geplaatst , graag voldoende gember en wasabi . Soya saus had ik extra besteld . Krijgen we per persoon 1 mini gember en 1 mini wasabi , echt belachelijk als je voor €40 Sushi besteld . Zo slechte service , ik bestel vlgn keer ergens anders waar standaard genoeg wasabi en gember erbij wordt geleverd .

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi, vlotte bezorging. Voor herhaling vatbaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The sushi was great but we waited more than 1 hour and 30minutes to get it delivered, taking in mind our location is super close.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Ik ga sowieso nog een keer bij jullie bestellen. Vooral als jullie zaak hier op Mercatorplein open gaat!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GOOD PRODUCT, DELIVERED ASAP AS I REQUESTED

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang. Wel netjes gebeld en sushi was lekker!!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Regelmatig eten wij Sushi en niet alleen gemaakt door Mr.Sushi. Maar de kwaliteit van Mr.Sushi Amsterdam blijft gewoon goed. Ik werk in Amsterdam en woon Lelystad, maar ik haal de sushi op in Amsterdam en neem het mee naar huis. Het wordt tijd voor een Mr.Sushi's in de polder. En nogmaals een opmerking over het bezorggebeid in Amsterdam, voeg de postcode 1098 XG/ SJ toe aan het bezorggebied, hier zitten veel bedrijven en wonen veel studenten die graag sushi eten.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel uit elkaar wat nogal lastig eten was. Bezorging wel perfect op tijd naar en erg aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten bij meneer sushi

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was fantastisch - terecht dat we hier vaak bestellen. Wel jammer dat de sushi pas 2 uur later binnen kwam dan besteld en we moesten bellen, maar daar zal vast een goede reden voor zijn geweest.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim een uur telaat. We zijn wel vriendelijk geinformeerd over dat het wat later zou komen, maar niet dat het zo lang zou duren. De sushi zag er goed uit. De spicy tuna vond ik wel heel erg spicy. De rest was prima maar zeker niet zo smaakvol als ik het eruit vond zien. De zeewier salade voor 3.5 vond ik te weinig. Normaal gesproken krijg je een groter bakje.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en goede en snelle levering1

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was good. I'd like to see a Philadelphia roll in your menu)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, Heb 1,5 uur gewacht op mijn bestelling, na dat ik gebeld had, zeiden ze dat ie zo onderweg is. Vond op z’n minst dat jullie mij konden Bellen dat de bestelling verlaat is. Natuurlijk houden wij ook rekening met de Corona tijd enz. Eenmaal verzorger aankekomen heeft ie het beneden op de trappenhuis gelaten. Dat vindt ik persoonlijk niet netjes. Sushi rijst valt uitelkaar. Helaas terwijl ik vaker bij jullie bestel, hoop niet dat jullie achteruit gaan met jullie kwaliteiten en service. Mvg, Dallal

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !!!!!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had best een grote bestelling. Toen kwam 1/3 van de bestelling niet aan, toen heb ik gebeld met jullie toen werd er eerst gedaan alsof ik aan het liegen was. Totdat ik foto’s opstuurden van de sushi die ik had gekregen. Toen zei de vrouw met wie ik Aan het bellen was op een passieve agressieve manier ja wat missen jullie dan. Toen zei ik ja sorry ik weet niet wat ik mis je want ik weet niet hoe alles er uitziet maar ik weet zeker dat ik dingen mis. Toen hebben de mensen van mr sushi maar 2 andere sushi rollen bezorgd terwijl ik zeker weet dat ik meer sushi rollen niet heb gekregen. En verder vond ik de manier waar op ik werd geholpen erg naar en agressief dit is niet de manier waar op ik hoop te worden geholpen als ik een bestelling plaatst van €100,-

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Me bestelling was jiet conpleet Heb alleen de sushi gekregen De rest niet kinderen hebben dus niet kunnen eten ik wil mij geld terug

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi😍!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I'm not happy about Mr. Sushi service. Even if the products are definitely good the service is the worse! I ordered there the last 3 weeks and 2 out of 3 the order came 2h and 30 min late and the 3rd time the sushi wasn't what I've ordered. Overall not suggested if you have high expectations on someone coming over!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden maar nu helaas niet. Heb al een mail verstuurd maar kreeg terug ‘ bedankt voor je collicitatie’. Wij hadden een plastic tanden stoker in de sushi zitten (of iets wat daar op lijkt) en zijn natuurlijk gelijk gestopt met eten. Mocht u een foto ervan willen zien dan kan dat. Normaal is de sushi altijd heerlijk hoor, maar wij durfde nu toch niet door te eten. Grtz Natasja

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben in totaal 2 uur en 15 min moeten wachten.. zouden de dag erna teruggebeld worden (compensatie), niet gebeurd.. heel erg balen en onprofessioneel...

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eend was doorgekookt. Bezorging kwam abominabel laat aan. Vervolgens wordt je voorgelogen over de telefoon over de status van je bestelling. Eerlijk duurt het langst... oftewel: dit was mijn laatste bestelling ooit bij Mr. Sushi. XX

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker maar ik heb voor de 2e keer bijna 2 uur op mijn eten moeten wachten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker. Helaas twee uur op moeten wachten

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben na langer dan 2.5 uur wachten de bestelling geannuleerd omdat er geen bezorger was om de bestelling te brengen!!! De afspraak was dat ik mijn geld zou terug krijgen!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel lang en smaakte anders dan normaal (minder vers)

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered but after 2 hours waiting my food was still being prepared. I understand that we are in busy times but you could be more transparent about the waiting time - I also called with 1 hour and was informed that my food would be coming soon. Also, take care to not to take more orders than you can manage....

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een verkeerde sushi roll ontvangen, met vis. Had expres kip gekozen, omdat ik niet van vis houd.. Dus dat was jammer..

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk zoals altijd. Ik bestel/ haal hier nu al een flinke periode af en ben altijd tevreden geweest. Helaas ben ik voor het eerst teleurgesteld door mr.sushi gisteren. Meerdere dingen mistten in de bestelling (20 euro aan eten). We hebben gebeld, nette dame aan de telefoon en werd nageleverd+een gratis rol: mooie oplossing. Toen kwam de nalevering en was die weer helemaal niet compleet... Als je het dan wilt goedmaken, maak dan niet twee maal dezelfde fout. Maar ik wil wel zeggen, ze hadden het erg druk i.v.m Coronagekte en het was een vrijdag. Dingen zoals dit kunnen gebeuren dus ik blijf zeker klant bij Mr.Sushi!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Bedankt voor de top service

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, maar geen sojasaus bij mij levering. Tevens was de sushi niet vers. Rijst was droog.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele slechte service. Telefonisch niet bereikbaar en 2,5 uur moeten wachten op de bestelling. Absoluut geen aanrader

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Some fish was not fresh. I got sick, with diarrhea after eat it

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushirijst was te hard en sushi was niet goed! Bezorging was te laat en bezorger onvriendelijk. Teleurstellende ervaring in elk opzicht

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wederom te laat en de bestelling klopte niet. Spicy tuna veel teveel saus.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de sushi niet zo heel best. De rijst was super compact en letterlijk alles viel uit elkaar. Jammer voor zoveel geld.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel altijd bij Mr.Sushi voor een rede maar dit keer lichtelijk teleurgesteld door de tonijn, was echt niet zo vers als normaal. Jammer wel

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een sushi box besteld met verschillende soorten sushi. De tonijn had een vreemde kleur en bleek dan ook bedorven te zijn, ik heb uit voorzorg de hele bak sushi weggegooid. Als oplossing heb ik een kortingscode gekregen die mijn recht geeft op 20% korting op mijn volgende bestelling (die binnen een maand moet verzliveren). Om eerlijk te zijn wil ik hier niet meer bestellen.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer in zeer korte tijd dat er iets mis gaat op de website van Mr. Sushi bij de betaling. De doorverwijzingspagina laadt niet goed. Wanneer ik terug ga naar mijn bestellingsoverzicht om vervolgens nogmaals op betalen klikken blijkt niets vermoedend dat de ingevoerde actie code (gratis california rol) van de bestelling is verdwenen. Ik heb gelijk Mr. Sushi opgebeld en aangegeven dat ik hierdoor onterecht mijn actie code ben misgelopen. Ik woon vlak om de hoek en gaf aan desnoods zelf langs te willen komen. Desbetreffende dame aan de telefoon was erg associaal “volgende keer beter opletten, we kunnen niks doen“. Als dit de manier is hoe vaste klanten afgesnauwd worden die een probleem op de website van Mr Sushi aankaarten, dan bestellen ik en mijn huisgenoten hier absoluut niet nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam precies op tijd, top! We bestelden om 21:45 savonds en helaas smaakte niet elke sushi even vers. Vooral de eend was heel erg droog en hebben we laten liggen. Jammer, normaal heel tevreden.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de sushi (zoals altijd)! Enige puntje is de bezorging; ondanks duidelijke vermelding is er bij verschillende deurbellen aangebeld. :)

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi, mijn favoriet in Amsterdam!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

2 uren gewacht op ons eten, gebeld met locatie meisje aan de telefoon was erg aardig. Maar 2 uren wachten is lang

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg goede sushi, helaas de laatste 3 keer dat wij besteld hebben is de sushi pas anderhalf uur later bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerking was genegeerd ook proeve de de sushi droog en oud

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna 2 uur op ons eten gewacht en zouden terug gebeld worden voor een actiecode en ook niet terug gebeld, slechte service!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en niet duur!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers warm en op tijd weinig verder aan toe te voegen na meer dan 20 x besteld te hebben iedere keer goed.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was dramatisch gisteravond. Het duurde 2 uur voordat wij ons eten kregen. Het was een chaos, 2 keer gebeld. Het komt er zo aan. Na 2 uur kwam de bezorger, de sushi zag er niet uit, rommelig en duidelijk te snel gemaakt. Het warme deel was koud en niet volledig. Vandaag wel teruggebeld met excuses, korting van 20% voor de volgende keer, nou nou het kan er vanaf. Denk niet dat er een volgende keer komt.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur op de bestelling moeten wachten.. Had op zijn minst een berichtje verwacht dat het langer kon duren ivm drukte. De Sushi was verder prima!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur op mijn bestelling moeten wachten. Eenmaal aangekomen waren alle warmen gerecht koud geworden.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd erg lekker en kwalitatief hoog. Op 14 feb onze bestelling geplaatst om half 7, maar deze pas rond 20:50 mogen ontvangen. Ik snap dat het op Valentijnsdag altijd erg druk is en dat het allemaal wat langer duurt (vandaar 1 ster erbij anders had ik er maar 1 gegeven), maar dit was wel erg lang. Meisje waarmee ik contact mee had aan de telefoon was erg vriendelijk.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was top, maar 2 uur moeten wachten tot het geleverd was..

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje weinig voor 2 personen

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed zoals altijd! Aardige bezorger en goede kwaliteit sushi

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘ s middags al via internet besteld om de bestelling om 19.00 te laten bezorgen. Om 19.25 gebeld. Zou onderweg zijn, na aandringen zei t meisje; je wordt nog gebeld over compensatie. Helaas niets meer van gehoord en na 10 min wel bestelling ontvangen. Was heerlijke sushi, kwaliteit is erg goed.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal krijgt Mr.Sushi een 7+ maar gisteren was het eerder een 5,5. Sushi smaakte alsof het al enige tijd in de vitrine had gelegen. Boontjes waren tot pap gekookt en er zat één piepklein schraal bakje gember bij. Volgende keer weer eens ergens anders proberen.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Truffel beef rol was ineens met tempura garnaal er in. Ben allergisch voor schaaldieren dus kon ik helaas niet eten. Rest was ok. Normaal geef ik 5 sterren want is het heerlijk!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel, heerlijk Aardige bezorging, kon helaas geen wisselgeld voor fooi vinden Balen 😱

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de storm had de bezorging vertraging opgelopen. Ze belde zelf hier netjes voor. Goede prijs kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te weinig gember en wasabi , zoo jammerr

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een uur te laat en miste de wakame salade

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bakje gember waar ik voor betaald had zat er niet bij. Aantal keer gebeld maar geen contact kunnen krijgen. Sushi was top!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was minder dan normaal, vis leek niet helemaal vers, buikpijn nog de dag er na. Zonde en niet des Mr. Sushi

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling super snel geleverd en compleet. Niks te klagen. Lekkere sushi

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Arrived on time, nice amount and quality of sushi for the price. I hate the box b for 27€

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snel bezorgd! Top

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was prima en het was ook nog warm bij aflevering. Helaas duurde het wel een uur voordat het kwam.. dit ben ik niet gewend van jullie.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, door alle drukte is mijn sushi anderhalf uur later bezorgd. En was een der van de sushi jammer genoeg koud.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed, zeker in vergelijking met andere sushiverkopers. De gefrituurde zalm was iets te vet en zwaar, alle andere producten heerlijk fris en licht. De bezorging duurde ongeveer een half uur, dat vond ik een beetje lang, want ze geven niets aan wanneer je bestelt en omdat ze hier in mijn straat zitten had ik het iets eerder verwacht. De bezorgen zei geen boe of bah, duwde mij het tasje in handen en ook nadat ik hem bedankt had en (2 keer) gedag zei liep hij nors weg.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi goed, maar 1,5 uur gewacht op bestelling en vervolgens koude loempia’s. Meerdere keren gebeld en slechte service.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker, daar was niets mis mee. Wel vond ik het jammer dat de kortingscode op de studentenbox maar op 1 box geldig was en we voor de andere box de volledige prijs moesten betalen. Aan de telefoon werd gezegd dat het dan inderdaad slimmer was geweest om 2 aparte bestellingen te plaatsen, omdat ik dan wel korting had gekregen op 2 student-sushi boxen. Bij de actie stond nergens dat de kortingscode maar op 1 box per bestelling geldig was. Voel me een beetje misleid.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en vers! Bezorging was ook snel

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ben ik erg tevreden over Mr. Sushi, maar vandaag duurde het bezorgen erg lang (50 min gewacht). We hadden het rond 16u besteld, dus niet tijdens etenstijd. Beetje gek dat we zo lang hebben moeten wachten. Jammer.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 hours delay

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en optijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken! Werd netjes en op tijd gebeld dat mijn eten 10 minuutjes later was, geen probleem natuurlijk. Edamame waren nog lekker warm, eten smaakte vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete sushi 😍 Zo lekker gegeten.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel Lekker Voordelig

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en goede levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang, 85 minuten gewacht

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker! Ik zal zeker vaker bestellen van hier! :)

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen boontjes :/

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers! Top

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde na uur wachten en bellen nog 2 keer half uur terwijl de sushi "onderweg" was. Sushi verder smakelijk

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te vroeg en onvriendelijk

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestellen we bij jullie. Ben altijd erg tevreden. Gister was het niet zo goed. Er zat nauwelijks tobiko op de rollen en bijna geen sesamzaad. De rollen met tonijn waren niet goed die hebben we niet kunnen eten. De crispy chicken was wel erg smaakvol.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The order took over 1.5h to arrive and the sushi did not taste fresh.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is gewoon van prima kwaliteit. Bezorging is top! Nooit te laat!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was compleet, afgezien van de soja saus. Het gebruikelijke plastic bekertje zat niet in de bezorgde tas. Gelukkig hadden we zelf nog iets in huis, want sushi zonder soja saus is natuurlijk niet de bedoeling..

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is de sushi altijd goed, mag ook wel voor de prijzen, alleen dit keer viel het erg tegen. Kan gebeuren natuurlijk maar wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht totdat het er was.... heel lang :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

I ordered for delivery service but it turned out to be a pickup order. I told the staff I would like to cancel my order and get a refund. She agreed to doing that for me. However, I still haven't received the refund. Please feel free to find me at my email nucolenucolegu@gmail.com. Thank you.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker echt een aanrader

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 5 kwartier (1u en 15min) moeten wachten op mijn bestelling. De loempia’s en gefrituurde sushi was koud!! Na een uur contact opgenomen met mr sushi filiaal op Rijnstraat en die zei dat als na kwartier nog niemand was ik weer moest bellen. Ze snapte er zelf ook niets van want bezorger was al hele tijd vertrokken. Na eerste telefoontje ging ik na 15 opnieuw bellen en toen belde bezorger aan. Kan gebeuren; maar koude sushi en loempia’s vind ik heel slecht!!! Jammer, ik hoop op een tegemoetkoming Gr Sophie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bezorging duurde 1 uur en 45 min dat is wel helaas beetje wat lang

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker zoals altijd. Wel vond ik het jammer dat ze de bijgerecht waren vergeten maar ze hebben die wel nabezorgd alleen er zat een kort haartje in. Nja... volgende x beter.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te laat helaas... Sushi was net zo goed als altijd!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij Mr. Sushi en vind het normaal gesproken altijd erg goed!! Gister had ik al middags al besteld met levertijd 18.15. Toen het er om 18.25 nog niet was belden ze mij zelf op om te zeggen dat het wat vertraagd was. Uiteindelijk was het er pas om 18.45, wel met excuses van de bezorger! Het was jammer genoeg overduidelijk dat de sushi met haast gerold was, ze vielen makkelijk uit elkaar. De smaak was zoals voorgaande keren gelukkig goed!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalml was over datum en hebben allemaal een uur lang boven de pot gehangen om te braken...

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kan sneller. +/- 50 min. Eten was echt goed, 2e keer besteld hier en zeker aanrader.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was altijd perfect. Laatste paar keer duurt de bezorging minstens 1 uur en vergeten jullie of me boontjes of me fried tempura. Jammer, ga het risico niet meer nemen.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebeld door jullie dat het druk was nadat we al 1.5 uur aan het wachten waren. Daarna beloofd dat alles er binnen 15 minuten zou zijn, dat is niet gelukt. Uiteindelijk 2 uur gewacht op koude loempia's (+andere gefrituurde meuk waar niet om gevraagd was die wel werd bezorgd) en een saus bakje die geexplodeerd was door het zakje heen. Ontevreden is een understatement.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie ervaringen gehad tot deze bestelling. Warme gerechten waren koud... Ik heb niet alles opgegeten omdat een koude gefrituurde garnaal toch niet zo lekker smaakt. Daarnaast raad ik de nieuwe garnaal kroketjes af. Ik proefde 0 garnaal.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een leuke en bijzondere vega(n) rollen hebben ze hier! De bijzondere sushi was prijzig maar wel heerlijk. De meer standaard sushi zoals nigiri: tamago, inari en avocado en de maki's waren allemaal erg droog en niet zo lekker. Ze smaakten alsof ze van de dag ervoor waren. Terwijl we op zaterdag bestelden... Bezorging was prima, vriendelijk en netjes. Ik twijfel of ik nog eens zou bestellen.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snelle bezorging helemaal voor een zaterdag tegen een goede prijs. 👍👌

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

We zaten een aantal sushis tussen die niet goed gerold waren en uit elkaar vielen. Voor de rest was het lekker

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwamen de warme gerechten ijskoud aan. Verder was de sushi lekker.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit! Helemaal tevreden.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi Goed formaat, juiste temperatuur en snelle, vriendelijke bezorging. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is oké. Kan veel beter. Bezorging is niet ok. 1,5 uur wachten op je eten is veel te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LEKKER. Wel me boontjes vergeten :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed qua smaak en temperatuur. Handrolls erg groot en gevuld. Bezorging was redelijk, bezorger sprak geen Nederlands en was niet vriendelijk

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi..vers en goede smaak

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!! Aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 minuten gewacht.. weliswaar een zondag, maar zet dat dan bij je bevestigingsemail oid. Nergens is een verwachte bezorgtijd te vinden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zeer slecht. De warme gyoza,loempia's en ebi fri werden in een papieren zak koud bezorgd. Het gefrituurde eten was moddervet en smakeloos. niveau slechte friet tent. Degene die mijn bestelling heeft afgehandeld heeft vervolgens de sushi en sashimi met z'n/haar vette vingers ingepakt. Heb meer dan de helft van de bestelling weg moeten gooien. Te smerig. De bezorger kon m'n adres niet vinden. Hij toonde in ieder geval wel initiatief door te bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wilde zsm laten bezorgen, maar duurde zeker 1,5 uur.. Sojabonen leken ook niet vers...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel goed. Sommige sushi's waren echt uitzonderlijk lekker. Het was ook genoeg. De wasabi was heel heet = lekker!. Mooie verpakking. De soja was beetje te goed ingepakt.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

order didn't arrive in time, still waiting for my refund.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om kwart over 5 besteld voor 8 uur, vervolgens is het er pas om kwart voor 9. En missen we een rol. Dit was mijn eerste keer hier bestellen omdat vriendinnetjes zo positief waren. De sushi was uiteraard erg lekker.. Maar de bezorging en zeker omdat we wat miste vond ik slecht.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere goeie sushi’s ook echt een snelle bezorging!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht op de bestelling.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 en half uur op mijn bestelling moeten wachten, hetgeen ik echt onacceptabel vind. op een gegeven moment ben ik maar gaan bellen waar de bestelling bleef maar toen werd er gedurende meer dan een uur niet opgenomen. toen er bij een ultieme poging (2 uur nadat de bestelling was geplaatst wel werd opgenomen, kreeg ik een heel vriendelijk meisje aan de tel, die haar excuses maakte voor het lange wachten, en die me vertelde dat ze de telefoon een tijd niet hadden opgenomen omdat het te druk was en die ook zei dat mijn bestelling binnen 10 minuten klaar zou zijn en dan naar mij gescooterd zou worden... dat is uiteindelijk ook gebeurd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op onze sushi moeten wachten. Ondertussen was Mr Sushi telefonisch onbereikbaar dus we hadden geen idee of het nog zou komen. De sushi zelf was verder prima lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. En uitstekend op verzochte tijd geleverd. Helemaal goed.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm smaakt niet vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Loved it!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde best lang voordat we ons eten kregen, toen het aankwam kwamen we erachter dat de bestelling niet compleet was en er ook een sushi rol verkeerd was gegeven die we niet hadden besteld, verder waren de edemame bonen helemaal zompig en niet meer lekker, ook had ik tijdens het eten van me sushi een enorme haar in me mond die in het sushi stukje zat. Was dus niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eens heerlijk 👍🏻

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er altijd prachtig uit en is super lekker en vers! Top sushi!!!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als gewoonlijk: heerlijke sushi en geweldige service!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor bezorging om 12.15 gekozen, toen de bezorger er om 12.30 nog niet was en ik belde bleek er niet om 12.15 bezorgd te kunnen worden. Je zou kunnen overwegen je klant hierover even te informeren of het niet aan te bieden

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben wij onze bestelling niet ontvangen. Telefonisch zijn jullie ook niet bereikbaar. Wij hebben ergens anders eten moeten bestellen. Jammer genoeg is dit de 2e keer dat wij een bestelling doen en deze simpelweg gewoon niet ontvangen. Dit is blijkbaar een structureel probleem. Zeer teleurgesteld!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen prima. Echter zat er aan de uramaki met een tonijn een vreemd smaakje, alsof de vis niet goed was dus deze hebben we niet opgegeten. Daarnaast zat er geen zout op de edamame.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Vis was bedorven! Bestelling weggegooid!

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was top

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling klaar op de afgesproken tijd. Sushi van goede kwaliteit en smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed uit, warm gescheiden van koud eten. Compleet geleverd, smaakte heel goed, alleen de loempiaatjes vielen tegen, veel meer deeg dan vulling. Maar zeer tevreden.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste, Super goede service en vriendelijk personeel. Haal vaker sushi hier, alleen moet ik ditmaal melden dat twee van de drie mensen gisteren last hebben gehad van hun buik, hele nacht overgegeven. Wij hadden de studentenbond gekozen, misschien was de vis niet helemaal goed gevallen.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heel goed!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 20.00 heb ik bij jullie besteld via jullie website, zie onderstaande bestelling. Een klein uur later was deze bestelling er nog niet en volgens jullie site is de bezorgtijd ongeveer 30 minuten. Ik heb jullie 3 keer gebeld (2 keer voor 9 uur en nog 1 keer na 9 uur) op het volgende nummer: 020 760 1328, zoals deze op jullie site staat. Niemand neemt de telefoon op. Toch probeer ik nog 1 keer te bellen en de 4e keer neemt er eindelijk iemand op. Het meisje aan de telefoon verteld mij dat de bestelling al onderweg is en dat het nog ongeveer 10 minuten gaat duren. Uiteindelijk wordt er 25 minuten later aangebeld, om half 10 zonder een excuses van de bezorger. Mijn honger is ondertussen wel omgeslagen in irritatie. Ik begrijp dat het druk kan zijn op een avond en dat het soms wat langer kan duren, dat is geen enkel probleem. Echter vind ik 1.5 uur wachten, onbereikbaar zijn en uiteindelijk verkeerde informatie geven over bezorgtijd niet passend. Ik waardeer jullie sushi maar wilde dit toc

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan anderhalf uur voordat de sushi geleverd werd en vervolgens bleek dat alle sushi slecht gerold was en uit elkaar viel. In 1 woord kuttent

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapot lekker

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super! En voor het eerst bezorging binnen een uur!!

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd of er niet aangebeld kon worden, er word dus niet gekeken naar de opmerking die mensen achterlaten.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg teleurstellend de bestelling wam pas om 20.15 aan! ( was voor 19.00 besteld)

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi goed op smaak maar viel helemaal uit elkaar bij het oppakken. Ook veel gebruik van gebakken uitjes, terwijl dat niet staat aangegeven en niet mijn smaak is.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, maar de mini loempia’s zaten er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, lekker, mooi opgediend (mooi verpakt, wel in plastic, hopelijk komt daar nog eens een duurzaam alternatief voor), en aan de balie word je erg aardig en voorkomend geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles van zeer goede kwaliteit en supervers. Hier komen we graag terug.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede sushi. Bezorging was snel en alles was nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker echt wel mijn favoriet

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker leek oud

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen goede ervaringen, de tonijn zag er deze keer echter niet meer vers uit en de avocado en sashimi proefden ook niet meer fris. Bezorging was bovendien te laat hoewel we ruim op tijd hadden besteld. We werden op het tijdstip dat we de bestelling verwachten wel gebeld om aan te geven dat de bestelling toen pas de deur uit ging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is nooit gekomen. Meer dan 10 keer geprobeerd te bellen. 1 keer werd er wel opgenomen maar toen we aangaven dat we al lang op onze bestelling aan het wachten waren werd er opgehangen. Erg jammer aangezien wij hier bijna wekelijks bestellen. De kwaliteit van de sushi is wel goed.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur en drie kwartier voordat de bezorging er eindelijk was. Meerdere keren gebeld maar er werd niet opgenomen doordat de telefoon leeg was... Erg slechte service.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super vers en lekker zoals altijd! En snel bezorgd. Top!!!!!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas moest ik anderhalf uur wachten op mijn bestelling. Wat ik wel netjes vind, is dat ik daarvoor gecompenseerd wordt. Binnenkort zal ik Mr. Sushi daarom een tweede kans geven en nog een keer een bestelling doen. De chuka wakame en de vegetarische sushi-mix waren namelijk wel erg lekker.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2hrs delivery

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen beetje prijzig

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en verse sushi. Snelle bezorging.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd klaar om op te halen Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en werd ook snel bezorgd. Echter hadden wij een wakame salade besteld en kregen wij een bakje met zeewier die nog kleiner dan het bakje met mayonaise was.... Ook zat hier alleen zeewier in en was hier verder geen salade aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en onwijs vers

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik erg fan van Mr. sushi maar dit keer ging alles mis. Na een uur hadden we onze bestelling nog niet ontvangen, dus namen we contact op. De bezorger zou al onderweg zijn en binnen 5 minuten bij ons zijn. Een half uur later was hij er echter nog niet. Na 1 uur en driekwartier kwam de bezorger eindelijk aan. Al het eten wat warm had moeten zijn was ijskoud en de loempia’s waren ondertussen helemaal slap geworden. Hiervoor kon geen oplossing worden gegeven omdat de baas niet aanwezig was die dag. We zijn nog in afwachting voor een oplossing.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was flink later dan de ingevulde tijd.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur na de bestelling werd ik gebeld dat de sushi over 10 minuten zou worden opgehaald en het dus nog langer zou duren voordat het er zou zijn. Uiteindelijk zelf de sushi komen ophalen. Slechte service. Ten eerste hadden jullie eerder contact op kunnen nemen en ten tweede met een compensatie kunnen komen voor het feit dat ik na een uur alsnog zelf mijn bestelling op ben komen halen.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer zooo tevreden geweest, alles super vers en snelle levering, daarom weer hetzelfde besteld en het was er weer snel, maar alles stonk naar benzine. De tas waar het in zat en iedere hap die ik nam rook ik benzine en het was lang niet zo vers als de 1e keer. Zal nu niet meer bestellen. Zo blij als wij de 1e keer waren, zo teleurgesteld waren wij nu :(

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mr Sushi, Ik ben een trouwe klant en geniet altijd van jullie sushi. Ik was dan ook enthousiast toen ik zag dat er nieuwe sushi bij was gekomen! Ik bestelde vandaag onder andere de uramaki met kip en kerriesaus, en dit was me toch eens een enorme fout. De sushi was uitermate droog en niet weg te krijgen, na twee hapjes heb ik de rest dus weg moeten gooien... En dit voor €10!!! Dit vind ik echt een beetje jammer en stelt me super erg teleur. Ik vind het enorm zonde van het geld en van de sushi. En dat terwijl ik normaal gesproken juist van jullie sushi houd. Ik vind het niet leuk om te klagen maar vond dit niet echt kunnen. Hopelijk komt dit niet nog een keer voor. Groetjes, Puck

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer sushi via internet. Werkelijk super kwaliteit. Hoe kom ik aan mijn korting als nieuwe klant? Zeker voor herhaling vatbaar. Mijn kleinkinderen vonden het ook heerlijk!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam iets later dan op het gewenste tijdstip. Maar daar werd ik heel correct van tevoren over gebeld. Verder heerlijk gegeten!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is lekker, maar 1,5 uur wachten op een bezorging is echt te lang.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker & vers!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, ik had een bestelling gedaan maar die werd gecanceld omdat jullie dicht gingen. Heb echter alleen nog niet het geld terug ontvangen

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel erg laat nog nooit bij mij voorgekomen maar was erg druk zeiden ze. 19:14 besteld en 20:42 bezorgd. Eten zoals gewoonlijk top ook de nieuwe zomer rollen.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. We hadden een grote bestelling dus snappen dat het wat langer kan duren ( 1 uur en 10 minuten). De kwaliteit van de suhsi waren we niet erg over te spreken helaas. De rijst was wat droog en de vis had heel weinig smaak.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit zoals altijd. Bezorging te laat door drukte, verkeerd bestelling, in eerste instantie. Tweede bezorger bracht het juiste. Later gebeld en kortingscode gekregen

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk en vers

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi met beef en truffel is écht een aanrader !

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

1 handroll vergeten

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld, maar ditkeer was het helemaal niks. Erg droog en smakeloos bijna. De zalm bovenop de roll met avocado smaakte bedorven.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er binnen 20 minuten en alles was vers!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd. Sushi was alleen droog, alle stukjes vielen uit elkaar.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker alleen de soja saus was niet lekker. Het had een rare smaak waardoor de sushi ook niet lekker werd. We denken dat we oude sojasaus hebben gekregen.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer als 1.5 uur gewacht op onze bestelling.. 3x gebeld, toen zelf gaan ophalen, en toen was het net onderweg. dit ook aangegeven maar er werd niet aan compensatie gedaan, jammer. De Sushi was prima.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker sushi!! Wel 1 uur en driekwartier gewacht tot dat het er eindelijk was..

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi is altijd heerlijk en de prijzen zijn ook fijn! Dit keer was er iets fout gegaan in het systeem waardoor er over mijn order heen was gekeken. Nou binnen 10min stond me bestelling klaar, top service!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wasabi is erg slap

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en snel!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik geniet zeer regelmatig van een heerlijke lunch van Mr. sushi. Bevalt altijd uitstekend.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zag er ook prachtig uit. Volgende keer weer . Had het afgehaald. Stond keurig op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in town!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker zoals altijd!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle/goede bezorging, vooral de Tuna Handrol was erg goed. De zalmsashimi was bijzonder zacht, tonijnsashimi heb ik bij andere sushi plekken beter gehad (bijv sushi-point)

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben genoten. Vers en snelle levering

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is prima, echter is de bezorgtijd waardeloos. 45 minuten wachten is oké, een uur is de max.. echter duurde het bijna 2 uur voordat we de bestelling hadden ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur gewacht te hebben werd de sushi eindelijk bezorgt, ik moest zelf naar beneden en buiten lopen om het in ontvangst te nemen, wat ik erg raar vond. Ook viel alle sushi uit elkaar, dit was niet best...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was de sushi weer top. De vorige keer duurde mijn bestelling meer dan 2 uur en dat had ik nu bij mijn opmerkingen gezet. Ik werd gelijk gebeld en dit is heel netjes opgelost en heb een gratis roll erbij gekregen. Oftewel super sushi en super service!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was uitermate aardig, maar er miste een rol in onze bestelling. De kwaliteit van de sushi die wel werd geleverd was trouwens uitstekend!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte sushi, heerlijk.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken zijn we altijd erg tevreden, nu vielen de meeste stukjes sushi uit elkaar, was het droog en te grote stukken, helaas!

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde ruim een uur en vannacht zijn we allebei ontzettend ziek geworden.... niet blij dus!!!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi!

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi, meer hoef ik niet te zeggen. Ook natuurlijk heel mooi in elkaar gezet. Wij hadden de family box en de dim sum box. We hebben genoten tot de max! Ook vind ik de prijzen heel erg goed, niet te duur waardoor je al sneller vaker gaat bestellen. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi met tonijnsalade leek geen echte tonijn en leek ook niet goed. Niet kiezen. Zonde geld

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel nooit meer. Slechte service

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers en super lekker! Echt een aanrader!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, was veel te laat na tweede keer bellen iemand aan de telefoon gekregen die heel correct aangaf hoe laat de sushi er zou zijn en dat het erg druk was. Neemt niet weg dat bijna 2 uur op je bestelling wacht erg lang is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker sushi hier besteld en de sushi is erg lekker. Maar als je om 19 uur hebt besteld en de sushi komt om half 10 aan dan heb je geen honger meer en ondertussen al iets anders gegeten. Dus de bestelling kwam veel te laat. Echter konden we mr sushi niet bereiken want de telefoon was continu bezet en de website was tijdelijk on hold vanwege de drukte. Hierdoor hadden we geen idee wanneer het kwam en we konden het ook niet annuleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 2,5u voordat de bezorger aan de deur stond :-).. Daarbij was de box niet compleet. Wel hele lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te weinig gember bij de bestelling

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen extra sushi gekregen. Wel over 25 besteld

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP sushi, beste bezorgservice tot dusver in Amsterdam! Zelfs de edamamme warer nog lekker warm.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Echt heerlijk !

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 4e keer dat ik bij mr. Sushi bestelde. Het eten en de bezorging is altijd prima! Het eten altijd netjes verpakt en smaakt heerlijk!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds kort bestel ik hier i.p.v. mijn vaste sushi punten punten elders in Amsterdam. Altijd verse sushi, flinke hoeveelheden en scherpe prijs. Met name fan van de studentenbox en de verschillende specials. Dikke aanrader!

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit heeft heel weinig met sushi te maken. Zonde van je geld. Bezorging duurde erg lang. Ergens tussen 45-60 minuten.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor een prima prijs. Vorige bestelling ging niet helemaal zo als het hoort en vervolgens een gratis rol gekregen bij mijn nieuwe bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt de lekkerste sushi die ik in meer dan een jaar heb gegeten en ik ben dit jaar nog in Japan geweest dus dat zegt wel wat

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In totaal anderhalf uur gewacht. Toen ik een half uur na bestellen vroeg of mijn bestelling al onderweg was werd gezegd, die bestelling gaat nu de deur uit. Zou 10 minuten moeten duren. Pas na een uur kwam de bezorger pas

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en de bezorging was snel.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, erg lekker!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel! zeker een aanrader!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling liet wat lang op zich wachten. En heel apart de zak waar het eten in zat roodgeel erg naar benzine!! Het eten was verder super maar wellicht even de scooter vd bezorger checken?

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Mr.Sushi, heerlijk, betaalbaar, vers en klantvriendelijk. Alleen jammer dat er bij ons niet wordt bezorgd. Twee straten voor ons en een straat achter ons wel. En dat terwijl er heel veel studenten wonen en bedrijven gevestigd zijn.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Vegetarische sushiroll was minder.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht. Sushi was heerlijk en de warm gerechters nog warm! Nu 4 keer besteld en 4 keer super

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk! En voor een zondag was de bezorging erg snel! En de bezorger was erg vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet te eten, na 1 hap weggegooid.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij veel plekken sushi gegeten, maar dit is toch echt next level! Top kwaliteit, vers, mooi gepresenteerd en genoeg sojasaus. Dankjullie wel!!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al voor de 2e keer geen gratis rol erbij gekregen, dit keer had ik zelfs gebeld, maar helaas. Ik vraag me af waar het fout gaat, want voordat ik betaal zie ik het wel erbij staan, maar in de mail is het opeens weg. Heel jammer. Ik ben een vaste klant en ik geniet normaliter altijd van de sushi.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker lekker lekker en zoals ik het wilde... en bezorging was snel... Dank u wel Mr Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg vlot, de kwaliteit van de sushi is goed en voldoet aan de verwachtingen. Prijs / kwaliteit verhouding is erg positief, echter zou het fijn zijn als er bij de bestelling ook gember, wasabi en soja saus zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een uur en 25 minuten moeten wachten. Gyoza was helaas al koud en de futo maki heb ik weggegooid, die smaakte niet goed. Nigiris wel lekker!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi, bezorging veel te traag. Duurde een uur. En helaas ook geen informatie van de status van je bezorging

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed van smaak, de gyosa's waren 3 stuks (bij de foto staat 4) en helaas wat lauw. En veel te veel soyasauszakjes! Op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman aan wie ik ben vergeten een fooi te geven. Sorry

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Verre van japans raffinement jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi zoals altijd. Complimenten aan de bezorger!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde precies een uur. En de komkommer in de sushi was niet zo lekker. Ook was de rijst wat harder.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was precies op tijd, het eten zag er goed verzorgd uit en de sushi was verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent sushi and very fast service!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling. We werden wel na een uur netjes gebeld dat de bestelling klaarstond maar er nog geen bezorger was, maar vervolgens duurde het nog 1,5 uur voordat de bestelling er was. Slecht geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Mijn eerste keer bij mr sushi besteld, en dat is vanaf nu mijn nieuwe sushi adres.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel lang terwijl het aan de overkant zit

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed lekker

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk, beste sushi in Amsterdam!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi waren lauw en de nori slap en taai, maar de vis was goed vers. Fantastische wasabi, té zoute sojasaus. Bezorger was heel correct, bezorgtijd wat aan de lange kant (ruim.3 kwartier).

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik haal er mijn lunch 1 a 2 keer per week. Altijd lekker en op tijd. ?

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en bezorging is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke versie sushi, geweldig van smaak! Gewoon top!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was extreem koud en naar mijn idee dus niet heel vers terwijl het de vorige keren wel lekker en vers was! Ook vond ik het jammer dat je nu geen extras bij je bestelling kreeg boven een bepaald bedrag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere, verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde wat laat en de sushi die arriveerde, was wat slordig afgewerkt (viel ook wat uit elkaar, veel eindstukjes). Wel erg lekker, als altijd.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Overtreffers

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar er zaten twee haren in het eten. Bij de eerste denk je nog, “oh shit was deze misschien van mij?”, maar bij de tweede begint het toch echt vies te worden. Bezorging duurde een uur en kwartier, maar dat is wellicht normaal voor een vrijdagavond

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse Sushi!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt veeeeelste laat, 1 uur en 50 minuten - kan echt niet. Toen het eten er was moesten we echt snel eten en de sushi had heel veel rijst in vergelijking met wat ik normaal gewend bent van jullie (normaal is het altijd heel lekker). Baalde nu echt dat we dit besteld hebben en er eigenlijk niet van hebben genoten. :(

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt lekker! Alleen de bezorging tijd was echt belachelijk lang. Ander half uur!!!! Wij wonen 200 m verder op. ??‍♀️?

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en het eten is ook van zeer goede kwaliteit. De bezorging was prima en snel. Ik zal vaker bij mr.sushi bestellen.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi’s en op de afgesproken tijd bezorgd, ondanks de grote bestelling die wij geplaatst hadden.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld en het was echt fantastisch. Net zo lekker als het eruit zag. Echt een aanrader!

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, bijna zo snel dat je denkt dat het al klaar lag! Maar dat kan natuurlijk niet

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Perfecte lunch. ?

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge-wel-dig !!! Top service en top sushi. Nothing more to say.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kregen er ook nog extra roll bij. Toppie

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Top

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de kwaliteit als de snelheid van leveren zijn super.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi voor een goede prijs. Mijn avond kon niet meer stuk

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van TOP kwaliteit!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Bezorging was op tijd en vriendelijk. Zeker weer bestellen

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden met kwaliteit sushi. Ik ga hier niet meer bestellen.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij kunnen niets anders melden dan, geweldig. Lekkere Sushi, voor scherpe prijs en klaar op de bestelde tijd.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Genoten! Goede kwaliteit!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Sushi zelf is prima..

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zelf was lekker en portie rijkelijk met extra gratis rol maar edame boontjes waren niet goed. Zagen er bruinig uit en waren niet knapperig maar zacht en melig van smaak. Niet zoals het hoort en niet smakelijk.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en lekkere sushi!! Voor herhaling vatbaar Aanraderrr

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor een prima prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en meer dan genoeg, wel jammer dat er geen wasabi bij zat.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bedankt!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, vriendelijke bezorger en prima sushi!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushies waren echt vers en het eteb werd snel bezorgd.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering! Heel fijn dat je kunt aangeven voor hoeveel personen zodat je niet onnodige stokjes etc krijgt (wat je dan weer weggooit)

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super sushi, onze nieuwe favoriet!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk as always!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd netjes op tijd klaar en heerlijk eten!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben niet alles gekregen wat we hadden besteld , teleurstelling

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te weinig soja-saus , 1 1/2 bakje voor 4 personen . Ik heb zelf nog soja-saus moeten kopen en jullie zijn niet bereikbaar om dit door te geven zodat dit dan nog nageleverd zou kunnen wieden

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede prijs en supersnel geleverd! In 20 minuten was de bestelling er. Volgende keer weer hier!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd dik tevreden alleen gisteren niet. Ik snap dat het enorm druk is op een vrijdag maar 2 uur moeten wachten op je bestelling gaat net te ver. Om 22:00 heb je niet echt honger meer en ook waren de ebi rollen soppig en ik vroeg om een vervangende rol in een sushibox vanwege allergieën maar die kreeg ik niet. Helaas dus veel moeten weggooien.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet vers, de vis zag er onbetrouwbaar uit en de rijst was hard en gewoon oud. We waren erg teleurgesteld en zullen hier niet nog eens bestellen.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur. Ik woon om de hoek.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij mr. sushi. De eerste keer was top; sushi erg lekker en bezorging keurig tussen 45-60 minuten. Echter afgelopen zaterdag kwam de bezorger pas na ruim anderhalf uur!! Mr sushi was telefonisch niet bereikbaar en helaas was niet alle sushi even lekker (vers) als de eerste keer. Ook na het eten nog geprobeerd te bellen om dit kenbaar te maken maar wederom geen gehoor. Ik hoop dat mr sushi contact met mij opneemt om deze ervaring goed te maken.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier nu 3 keer besteld (dinsdagavond, woensdagavond en zondag middag) en telkens bijna 1,5 uur op het eten gewacht. De sushi is lekker maar de bezorging zou toch wel wat sneller kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

absolutely loved it

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op mijn bestelling (1x tuna salad roll en 1x maki mix). Aangegeven dat de maki mix voor 4 personen was, helaas maar 1 paar stokjes gekregen en daarnaast ook nog eens te weinig soyasaus. Kortom, een enorme teleurstelling.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bijna 2 uur moeten wachten waardoor bestelling moesten annuleren. Gelukkig kwamen ze wel tegemoet met geld retour. Ze hebben zeker hun best gedaan om het nog aardig op te lossen en tegemoet te komen.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 80 minuten gewacht op de bestelling en de warme onderdelen waren niet meer warm.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb afgelopen donderdag voor het eerst bij jullie besteld, ik heb anderhalf uur gewacht op het eten terwijl ik met 2 kinderen thuis zat die honger hadden en naar bed moesten, toen ik belde vertelde dat meisje oh sorry je bestelling was per ongeluk naar achteren geschoven en daar mocht ik het mee doen.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi's waren behoorlijk klein en de tonijn sashimi was of totaal niet vers, of gewoon niet goed(niet lekker). Voor de rest smaakte alles oke.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een spliter hout in de yakitory kip. Avocado was vergeten in de ebi tempura. Vorige keer was de soft shell crab nog rauw en niet crispy, heb hier om moeten vragen dat hier op gelet werdt. Was deze keer wel goed.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest een uur wachten op mijn bestelling en het was echt niet lekker. Heb de helft zelfs niet opgegeten.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Took 2 hours to arrive, sushi wasn't fresh, fried tuna was fishy and smelly.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan en expliciet gevraagd (gebeld om dit te checken) of de box zonder tonijn kon ivm met allergie. Dit kon als dit werd aangegeven in het opmerkingenveld. Helaas was het toch mis gegaan en kreeg ik de box met tonijn. Gelukkig nog niet van gegeten en pakte het personeel dit vervolgens heel goed op bracht mij een kwartier later een box zonder tonijn. Heel erg tevreden over de service! Een foutje kan iedereen overkomen vind ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, bezorgtijd meer dan 45 minuten dat is jammer. Voor de rest top

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service, de sushi was heerlijk.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging en lekker vers!

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi (tempura was lekker knapperig en zelfs nog beetje warm) voor een super lage prijs! Bezorging was snel en de bezorger was erg vriendelijk. Voor mij nu nummer 1 wat betreft sushi in Amsterdam!

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, voor die prijs! Alleen wel kleine sushi rollen. Dunne laag rijst. Maar voor de rest smaakte het heerlijk! Ik had de Amsterdamse studentenbox.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Alles was heerlijk, alleen de rijst in de maki box (24 stuks, €7) proefde een beetje hard waardoor deze niet geheel vers leek. Bezorging was op tijd en de rest was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ECHT SUPER LEKKERE SUSHI voor een top prijs! Zeker nog een keertje bestellen!